De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PLUIMVEEBEDRIJF BELTMAN Van Wout Heuzels uit Buurse PS moet van juffrouw Mariska.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PLUIMVEEBEDRIJF BELTMAN Van Wout Heuzels uit Buurse PS moet van juffrouw Mariska."— Transcript van de presentatie:

1 PLUIMVEEBEDRIJF BELTMAN Van Wout Heuzels uit Buurse PS moet van juffrouw Mariska

2 INLEIDING Waarom heeft hij een bedrijf gestart. Waarom moet je er een dag heen? Waar ken ik hem van Waarom heeft hij een bedrijf gestart. Is hij de grootse bedrijf van Nederland? Wat voor machines heeft hij Hoe veel kippen heeft hij Waar gaan zijn slacht kippen heen Filmpje Waar woont zijn gezin Waar komen zijn kippen vandaan Weetje Bronnen Vragen Tips en tops Einde

3 WAAROM HEEFT HIJ EEN BEDRIJF GESTART HIJ WOU GRAAG GELD VERDIENEN EN DAT IS GELUKT. IN DER LOOP VAN TIJD WERDEN ER MEER SCHUREN GEBOUWD NU HEEFT HIJ ER 11 HIJ HEEFT NU 2 SCHUREN ER BIJ GEBOUWD EN DAT ZIJN SCHUREN VOOR LEGKIPPEN.. Hij heeft een bedrijf gestart om geld te verdien en dat ging goed. Maar in der loop van de tijd Werden er meer schuren gebouwd. Maar nu heeft hij ook 2 schuren met legkippen bij mekaar heeft hij nu 11 schuren. Hij heeft nou ook een open dag gedaan voor zijn 2 nieuwe schuren.

4 WAAROM MOET JE ER EEN DAG HEEN Je moet er een dag omdat het heel informatief is. En je mag er ook even rond kijken. En hij legt ook uit waar dit en dat voor is. En hij legt ook uit hoeveel de prijs is per kilo kip.

5 WAAR KEN IK HEM VAN Ik ken hem omdat mijn vader contact met hem heeft en nu hebben ze een groepsapp. En daar zitten ze met andere grootte kippen bedrijven in met elkaar zijn ze met zijn vieren

6 IS HIJ DE GROOTSE BEDRIJF VAN NEDERLAND Ja hij is een van de grootste kippenbedrijf van Nederland Met deze joekels

7 WAT VOOR MACHINES HEEFT HIJ Hij heeft paar trekkers. En hij heeft een paar shovels voor in de hokken. En 1 voor de hout snippers Hij heeft ook een hout kachel.

8 Hij heeft ongeveer kippen HOEVEEL KIPPEN HEEFT HIJ ONGEVEER

9 WAAR GAAN ZIJN KIPPEN HEEN Zijn kippen gaan naar slachthuis de KuikeneaR En ja zo schrijf je dat

10 FILMPJE

11 WAAR WOONT ZIJN GEZIN Hij woont Lettele Overijsel nu heeft hij wel meer stallen hoor

12 WAAR KOMEN ZIJN KIPPEN VANDAAN. Zijn kippen komen van probroed & sloot uit Meppel en Groenlo https://www.youtube.com/watch?v=d7rICYpQ1Js

13 WEETJE Een weetje is dat hij in de ene stal al nieuwe kuikentjes had maar in de laatste stal was hij nog aan het uitladen.

14 BRONNEN Mijn bronnen zijn Pim Hummelink voor het filmpje

15 VRAGEN Zijn er nog questions

16 TIPS & TOPS Tips & tops

17 EINDE(LIJK) The end


Download ppt "PLUIMVEEBEDRIJF BELTMAN Van Wout Heuzels uit Buurse PS moet van juffrouw Mariska."

Verwante presentaties


Ads door Google