De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TTE Relatiedag / mini symposium 2016 Sturen aan de toekomst, vorm geven aan de ondergrond Inspireren en geïnspireerd worden, Luisteren, denken, discussiëren,

Verwante presentaties


Presentatie over: "TTE Relatiedag / mini symposium 2016 Sturen aan de toekomst, vorm geven aan de ondergrond Inspireren en geïnspireerd worden, Luisteren, denken, discussiëren,"— Transcript van de presentatie:

1 TTE Relatiedag / mini symposium 2016 Sturen aan de toekomst, vorm geven aan de ondergrond Inspireren en geïnspireerd worden, Luisteren, denken, discussiëren, doen Lekker eten, drinken en bijpraten

2 Sturen aan de toekomst Socrates:Meten is weten Plato:Perfecte wetten vormen de basis voor een perfecte wereld Heraclitus:Wetten en regels lopen achter de feiten aan. Alles verandert, alles stroomt Verandering houd je niet tegen, vooruitgang creëer je.

3 Verandering houd je niet tegen, vooruitgang creëer je Als je tegen de stroom in roeit kom je niet ver, als je je doelloos mee laat voeren kom je nergens.

4 De Omgevingswet Eenvoudiger en beter? De perfecte wet? Achter de feiten aan: het is wat wij als bodem wilden! Integraal: bodem onderdeel van de ruimte, decentraal: aansluiten bij omgeving Het is de toekomst, maak er wat van!

5 Sturen aan de toekomst, vorm geven aan de ondergrond 13.30 De Omgevingswet Martin van Gelderen, ministerie IenM 14.30 Nieuwe verontreinigingen, nieuwe uitdagingen Martijn van Houten, Witteveen+Bos 15.30 De ondergrond als pijler onder de energietransitie Alex Scheper, provincie Drenthe 16.30 Tweedehands ruimtegebruik Gabriël Bosch, 1618 vastgoed

6 Inspireer en laat je inspireren

7


Download ppt "TTE Relatiedag / mini symposium 2016 Sturen aan de toekomst, vorm geven aan de ondergrond Inspireren en geïnspireerd worden, Luisteren, denken, discussiëren,"

Verwante presentaties


Ads door Google