De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties."— Transcript van de presentatie:

1 Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties en software voor webwinkels en andere internet ondernemers. Online bestellen gaat eenvoudiger en sneller en de mogelijkheden om producten te presenteren worden steeds beter waardoor meer interactie mogelijk is met de bezoeker. Eigen ontwerp Zo is het tegenwoordig zelfs mogelijk om geheel online in een 3d live voorstelling een eigen ontwerp toe te voegen aan een product. Een sweater bedrukken met een persoonlijk ontwerp bijvoorbeeld, gaat heel eenvoudig terwijl je direct het uiteindelijke resultaat kunt zien. Je kunt kiezen uit diverse standaard afbeeldingen, maar het is natuurlijk nog interessanter om een eigen design te gebruiken. Dat kun je eenvoudig uploaden en vervolgens nog helemaal naar eigen inzicht bewerken. Ook is het mogelijk om tekst toe te voegen. sweater bedrukken

2

3 Snel, sneller, snelst Dat het bestelproces hiermee veel sneller gaat, behoeft natuurlijk geen betoog. De korte lijn tussen klant en bedrijf, de nauwkeurige gegevensoverdracht en de snelle verwerking van de bestelling via het internet maakt het mogelijk om razendsnel tot productie over te gaan. Binnen 48 uur heb je doorgaans je bedrukte sweaters al in bezit. Het grote voordeel hiervan is, dat je als bedrijf altijd onmiddellijk in kunt spelen op interessante gelegenheden om promotie te voeren. Maar ook heb je op het laatste moment beter zicht op omstandigheden, waardoor je minder snel het risico loopt dat je met een berg promotie materiaal blijft zitten. Om een voorbeeld te geven, stel dat je campagne voert tijdens een open lucht concert. Als het weerbericht tropische hitte voorspelt, dan spreekt het voor zich dat je misschien beter t shirts dan sweaters gebruikt. Goedkoop Het zal je evenmin verbazen dat een sweater bedrukken langs de digitale snelweg minder kosten meebrengt en dat komt tot uiting in de lage tarieven die je op het internet vindt. Een niet onbelangrijk voordeel, want een beetje extra ruimte in het campagnebudget is natuurlijk mooi meegenomen.


Download ppt "Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties."

Verwante presentaties


Ads door Google