De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

A FSCHEID ZESDE KLAS 2016! Wat nemen jullie uit de Dreefse winkelkar mee naar het secundair? Ter Dreef En als elk kind in dit labyrint op zoek mag naar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "A FSCHEID ZESDE KLAS 2016! Wat nemen jullie uit de Dreefse winkelkar mee naar het secundair? Ter Dreef En als elk kind in dit labyrint op zoek mag naar."— Transcript van de presentatie:

1 A FSCHEID ZESDE KLAS 2016! Wat nemen jullie uit de Dreefse winkelkar mee naar het secundair? Ter Dreef En als elk kind in dit labyrint op zoek mag naar zijn of haar beste kans…bent u dan ook niet benieuwd naar het pakje dat uw zoon of dochter zal kiezen? Wij ook…

2 Liever een kleine meester dan een grote knecht.

3 E EN ENGELTJE ZIJN …..

4 D E CLOWN UITHANGEN …..

5 B EZINT EER GE BEGINT ……

6 K IJK EENS DOOR EEN ANDERE BRIL ….

7 E EN KINDERHAND IS GAUW GEVULD ….

8 D IKKE VRIENDEN …….

9 O P EIGEN BENEN STAAN …..

10 Hoge nood hebben.

11 Een vinger in de pap hebben.

12 Beter één vogel in de hand, dan tien in de lucht.

13 Een duit in het zakje doen.

14 Met de mond vol tanden staan.

15 S AMEN ZIJN WE STERK ….

16 I EDER AFSCHEID IS DE GEBOORTE VAN EEN HERINNERING …..

17 Welke rol speelde meester Kenny tijdens de projectweek? A meester Luc B de coach C drefo

18 Van Ter Dreef ja heb ik een verhaal ja een prachtig avontuur ja van Ter Dreef Van Ter Dreef ja neem ik nog iets mee ja kreeg ik zoveel kans ja van Ter Dreef In Ter Dreef Zesde klas, weet je wat bijzonder was, de grootste zijn van heel de school, voor meter/peter een idool, Het is tijd, pak mijn rugzak met wat spijt, om opnieuw op weg te gaan, nieuwe vrienden, nieuw verhaal. rap:Het eerste leerjaar bracht ons naar de zoo Tweede klas de frummels o zo mooi In het derde reizen met trein Bootje varen op de ijzer dat was reuzefijn Chocolade in de vierde klas Tellen met de komma dat kwam goed van pas In de vijfde klas een week vol sport Herentals was veel te kort


Download ppt "A FSCHEID ZESDE KLAS 2016! Wat nemen jullie uit de Dreefse winkelkar mee naar het secundair? Ter Dreef En als elk kind in dit labyrint op zoek mag naar."

Verwante presentaties


Ads door Google