De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AtyJean & Kracht On Tour Samen on Tour in Goes op 12 oktober 2016.

Verwante presentaties


Presentatie over: "AtyJean & Kracht On Tour Samen on Tour in Goes op 12 oktober 2016."— Transcript van de presentatie:

1

2 AtyJean & Kracht On Tour Samen on Tour in Goes op 12 oktober 2016

3 Programma 12 oktober 2016 2 ‘Solutions salon’ Een meeting met professionals als de Zeeuwse gemeenten, welzijnsorganisaties, opleidingsinstituten (denk aan Scalda, HZ, UCR) en Zeeuwse werkgevers om een serie van deals die gemaakt zijn en samen een aanpak vormen om vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt richting werk te leiden, af te spreken en te ondertekenen. Deze deals en de betrokken partijen worden gedeeld op het evenement. Een Event voor vrouwen uit de doelgroep en betrokken professionals met daarin: Een plenair programma met rolmodellen en ruimte voor gemeenten om hun rol te vertolken; In het plenaire programma een presentatie van gezamenlijk afgesproken deals voor de arbeidsmarkt regio Zeeland; Workshops voor vrouwen om zich te versterken op allerlei manieren (denk aan jezelf presenteren, solliciteren, kledingadviezen, sociale media etc.); Inspiratiemarkt; Netwerkmoment bij lunch en borrel; Meer informatie over kracht on tour is te vinden op deze site van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap >.deze site van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap >

4 Wie zijn Kracht on Tour? In Zeeland zijn: Anita van Oosterom en Margot Verhaagen de trekkers van dit project.

5 Wat is Kracht on Tour? De minister voor Emancipatie Jet Bussemaker organiseert KRACHT on Tour om mannen en vrouwen, werknemers en ondernemers bewust te maken van het belang van financiële zelfstandigheid van vrouwen.

6 Wie zijn AtyJean? Atyna Janse & Jeanka Weijens ZIJN AtyJean

7 Wat is AtyJean? In AtyJean werken Atyna Janse (Atyna Wérkt) en Jeanka Weijens (jeanka.nl) samen om mensen te begeleiden met betrekking tot inspirerend werken en geven ze workshops over sociale media en ander online systemen. Het doel is mensen een goede basis te geven voor het vinden van een baan of klanten voor de zelfstandig ondernemer. Onze workshops worden gegeven in DOK41. Wij willen laten zien hoe je door met elkaar samen te werken meer kunt bereiken. Door bruggen te bouwen tussen mensen willen we mensen inspireren tot het waarmaken van hun dromen.

8 Waarom samen? Kracht on Tour wil vrouwen aan de zijlijn begeleiden naar een betere toekomst; AtyJean wil bruggen bouwen tussen mensen zodat ze hun dromen in werk en privé waar kunnen maken; Het is daarom logisch dat deze 2 organisaties gaan samenwerken in Zeeland.

9 Wat gaan we samen doen? Op 12 oktober aanstaande verzorgt AtyJean 2 workshops: Workshop Atyna Ik zal tijdens mijn inspiratie workshop laten zien dat het belangrijk is om je eigen kwaliteiten te verkennen, herkennen en erkennen; Aan de hand van een paar leuke oefeningen, ga je kijken of jij je kwaliteit kent en inzet en op welke manier; Je doet inspiratie op om jouw kwaliteiten zoveel mogelijk in te zetten in jouw leven en werk. Workshop Jeanka Sociale media zijn tegenwoordig onmisbaar om jezelf te presenteren als je op zoek bent naar klanten of een baan; Ik ben benieuwd welke media jullie kennen en waar je meer over wilt weten; Aan de hand van jullie antwoorden, loop ik de meest bekende media met jullie door en leg ik uit hoe je deze kunt inzetten.

10 Heb je nog vragen? Stel ze hier of via de website www.krachtontour.nl www.krachtontour.nl 9


Download ppt "AtyJean & Kracht On Tour Samen on Tour in Goes op 12 oktober 2016."

Verwante presentaties


Ads door Google