De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

{ Wie is Elona Roovers Voorstelling.  Een allround kunstenaar op zelfstandige basis  Gespecialiseerd in juweelontwerp- edelsmeedkunsten  Die thuis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "{ Wie is Elona Roovers Voorstelling.  Een allround kunstenaar op zelfstandige basis  Gespecialiseerd in juweelontwerp- edelsmeedkunsten  Die thuis."— Transcript van de presentatie:

1 { Wie is Elona Roovers Voorstelling

2

3  Een allround kunstenaar op zelfstandige basis  Gespecialiseerd in juweelontwerp- edelsmeedkunsten  Die thuis workshops in leren tekenen, schilderen en zelf sieraden maken  En sieraden op maat van de klant anbied  Met een enorme grote waaier aan interesses  Waaronder gedifferentieerd onderwijzen  En geweldloze communicatie  … Ik ben

4  Enorm creatief: problemen zijn er om oplossingen voor te vinden.  Een teamspeler, samen sta je sterker dan alleen.  Communicatief vaardig: Feedback en opbouwende kritiek vragen in een omgeving waar ruimte is voor aangename en doelgerichte communicatie schept rust  Zelfstandig en een initiatiefnemer, ik zie gemakkelijk wat er moet gebeuren en voer de taken dan ook uit.  Leergierig  Flexibel bij verrassingen of veranderingen  … Mijn persoonsgebonden competenties zijn:

5  Meerdere jaren gaf ik les aan verschillende academies  Ik was onder andere 6 jaar kunstenaar-leerkracht aan ART bij het MuVo project aan verschillende lagere scholen in de streek.  Ik was zorg juf  Ik stond heel graag in het Don Bosco onderwijs Ik heb ervaring:

6 Empatisch en gedifferentieerd lesgeven

7 Als kind heb ik het zelf niet altijd even gemakkelijk gehad  Ik was een bijzonder actieve jonge meid,  Met een schrijfhandicap dyslexie genoemd.  Wat resulteerde in veel terecht wijzigingen, een zeer laag zelfbeeld, een zeer onbegrepen gevoel en hoop opgestapelde frustraties  Tijdens mijn lerarenopleiding kwam ik mezelf tegen in het vak leerlingenpsychologie.  Hieruit is de bewustwording gegroeid dat ik met de juiste aanpak, mij niet gefrustreerd, maar begrepen en gesteund gevoeld zou hebben.

8 Vanwege mijn persoonlijke verbinding, zowel met kinderen als volwassen en mijn empatisch vermogen slaag ik er gemakkelijk in en heb ik het tot mijn doel gemaakt, om wie ik les geef een positiever zelfbeeld bij te brengen  Mijn werkwijze is leerlingen inspireren en ze laten durven experimenteren.  Wie de schoonheid in alles kan vinden, vind ware vreugde in zichzelf.  Wees niet te streng voor jezelf, we vinden wel een oplossing  …

9 Vriendelijke groeten Elona Roovers


Download ppt "{ Wie is Elona Roovers Voorstelling.  Een allround kunstenaar op zelfstandige basis  Gespecialiseerd in juweelontwerp- edelsmeedkunsten  Die thuis."

Verwante presentaties


Ads door Google