De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Den Hoorn. 2 Beste ouders/verzorgers, In de tweede week van het nieuwe schooljaar gaan we op kamp naar Texel en verblijven wij dit keer bij de Stolp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Den Hoorn. 2 Beste ouders/verzorgers, In de tweede week van het nieuwe schooljaar gaan we op kamp naar Texel en verblijven wij dit keer bij de Stolp."— Transcript van de presentatie:

1 Den Hoorn

2 2 Beste ouders/verzorgers, In de tweede week van het nieuwe schooljaar gaan we op kamp naar Texel en verblijven wij dit keer bij de Stolp. Dit jaar gaan we van 31 augustus tot en met 2 september gezellig met elkaar weg. In dit boekje staan alle bijzonderheden voor het kamp, het is belangrijk om alle informatie van te voren goed door te lezen. Dit boekje hoeft niet mee op kamp, u kunt dit thuis op de computer laten staan om zo over de nodige informatie te beschikken. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind: Groep 8A : juf Arina & juf Lona Groep 8B : juf Karin & juf Petra Met vriendelijke groeten, De leerkrachten van groep 8 In dit boekje: Inleiding2 Algemene gegevens 3 Leiding / zakgeld / teken 4 Wat mag mee en wat niet?5 Om te onthouden… 6 Kampterrein / website 7 Het Mozaïek

3 3 Algemene gegevens Locatie De kampeerboerderij De Stolp ligt aan de westkant van het eiland Texel. Op fietsafstand zijn bos, strand, duinen en alle andere locaties waar we naar toe gaan. Het huis heeft verschillende slaapzalen. Er zijn bij alle zalen voldoende toiletten, douches en wasgelegenheden. Verder is er een grote gemeenschapsruimte, waar we met z’n allen kunnen eten. Onze bonte avond kunnen we houden in de grote gemeenschapsruimte. Eten Juf Ina zwaait de scepter over de keuken en zorgt voor voedzame maaltijden. Iedere groep heeft een keer de beurt om corvee te doen. De tafels worden gedekt, er moet worden afgewassen en afgedroogd en de tafels en vloer in de eetzaal moeten worden schoongemaakt en geveegd. Behalve ontbijt, lunch en warme maaltijd krijgen de kinderen de hele dag door thee, water of limonade. Juf Karin’s winkeltje Omdat er niet te veel bagage in de bus kan, heb je iedere dag op een aantal momenten de mogelijkheid om iets te eten en te drinken te kopen in het winkeltje van juf Karin. Uiteraard heeft zij voor jullie allerlei verschillende soorten snoep, chips en drinken in weten te kopen zodat jullie voor een mooi prijsje bij haar terecht kunnen! Nieuw in het assortiment zijn prachtige mozaïekkaarten met postzegels die je kunt versturen als groet naar…….en……….! Aankomst en vertrek We verzamelen op 31 augustus om 08:30 uur op school. Na het inladen vertrekken we naar de boot in Den Helder. Afhankelijk van de drukte op de weg zullen we vrijdag 2 september rond 17:00u weer arriveren bij de school. Voor de kinderen en voor ons is het fijn als u buiten de bus afscheid neemt. Mocht uw kind last hebben van wagenziekte en om die reden liever voorin de bus willen zitten, laat dat dan aan ons weten. Wij zorgen dat uw kind een geschikt plekje in de bus krijgt. U kunt voor de zekerheid ook tevoren een tabletje tegen wagenziekte geven en een zelfde tabletje in de rugzak stoppen voor de terugreis Contactgegevens Groepsaccommodatie De Stolp Texel Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn Texel NL In noodgevallen is het kamp telefonisch te bereiken op de volgende nummers: Juf Arina (8A) 06 38300148 Juf Karin (8B) 06 28751683 Juf Gerdi 06 22378482 Deze nummers graag alleen gebruikentijdens het kamp. Alvast bedankt! I’m lovin’ it

4 4 Algemene gegevens Leiding juf Arina, juf Lona, juf Karin, juf Petra, juf Gerdi, juf Ina en juf Lydia Teken De kinderen moeten bij het doen van spelen in het bos een lange broek en het liefst een petje dragen. Ook stevige schoenen en sokken worden aanbevolen (dus geen teenslippers!). Dit alles om te voorkomen dat we te maken krijgen met tekenbeten. Er komen in ons land helaas steeds meer teken voor. Daardoor wordt de kans op een tekenbeet ook groter. Wanneer iemand toch een beet heeft opgelopen, zullen wij deze teek met een tekentang verwijderen. Wij zullen u daarover inlichten bij terugkomst in Alphen. Het is namelijk zaak om de plek van de beet in de gaten te houden en bij eventuele veranderingen van de huid rondom de plek, de huisarts te bezoeken. Dit alles om de ziekte van Lyme te voor- komen. U doet er goed aan uw kind bij terugkomst ook goed na te kijken op eventueel aanwezige teken. Zakgeld De kinderen mogen zakgeld meenemen om tijdens het kamp iets te kunnen kopen. Iedere dag is het winkeltje open om drinken en snoep te kopen (scheelt weer meenemen!) en natuurlijk kun je een kaartje met mozaïek en een postzegel kopen om naar huis te sturen! Wij adviseren een bedrag van € 12,50 omdat veel kinderen ook in Ecomare nog een souvenir willen kopen. Lekker een (strip)boek mee voor de rustige momenten? Natuurlijk…lekker doen!

5 5 Wat nemen we mee? De eerste dag, een rugzak met: Lunchpakket en drinken Een klein bolletje touw voor het verrassingsonderdeel een klein emmertje (bv.leeg yoghurtemmertje) Zwemkleding en een kleine handdoek ___________________________________________ Een slaapzak Sloop en hoeslaken voor om het matras Handdoeken, washandjes en 2 theedoeken (voor corvee) Toiletartikelen (tandenborstel, zeep, etc.) Regenkleding en het liefst een paar laarzen Warme kleding Dichte, stevige schoenen waar je een flink stuk op kunt lopen Hard plastic campingbeker en een bidon/drinkfles Sportkleding en zwemkleding (en handdoek) De themakleur van ons kamp is (Mozaïek-)oranje. Neem in elk geval 1 oranje kledingstuk mee en eventueel een leuk oranje detail. Anti muggenbeet en zonnebrandcreme 1 speeltje voor op het strand zoals frisbee, beachbal, vliegertje, Vuilniszak om je (natte) wasgoed in je tas te kunnen doen Zaklamp en reservebatterijen Extra kleding als de weersvoorspellingen minder gunstig zijn Spelletjes, (strip)boeken, schrijf- en tekenspullen Een stevige rugzak waar voldoende in kan voor o.a. op de fiets ORANJE naamlabel aan ál je bagage (ook aan je rugzak) Een knuffel Eventueel adressen om kaarten te versturen Een goed humeur! Sieraden en andere kostbare of dierbare spullen Mobiele telefoons Radio of mp3 speler Energiedrankjes Spelcomputers of andere elektronica …en wat niet?

6 6 Om te onthouden… Alle koffers en tassen moeten voorzien zijn van een oranje label en duidelijk je naam en klas erop Er kunnen niet teveel koffers en tassen mee, flexibele exemplaren genieten de voorkeur i.v.m. het efficiënt laden van de bagageruimte in de bus We gaan op schoolkamp om met elkaar een paar gezellige dagen te hebben. Dat kan alleen als iedereen een beetje rekening houdt met elkaar en iedereen zijn goede humeur meeneemt. Bovendien moet je je aan enkele regels houden: Loop niet over de matrassen. Het is niet toegestaan de matrassen van de bedden af te halen of mee naar buiten te nemen Zet geen bagage in het loopgedeelte Houd het terrein netjes en gooi afval in de afvalbakken Probeer met je slaapzaalbewoners de slaapzaal op orde te houden, dit scheelt speeltijd op de laatste dag! Ga niet van het kampterrein af. Fluitsignaal is verzamelen (of wakker worden ) Balspelen mogen op het veld bij het kampterrein. Ballen e.d. zijn bij de leiding te krijgen. Niet wild stoeien in de slaapzalen.

7 7 Het kampterrein Het huis bestaat uit verschillende slaapzalen waarin we een goede verdeling hebben gemaakt. Het is de bedoeling dat de kinderen de slaapzaal zo netjes mogelijk houden, zo blijft er op de laatste dag meer tijd over voor het spelprogramma. Voor foto’s zie de website van de Stolp: http://www.destolp-texel.nl/ Op de site komen na het kamp foto’s, om na te genieten van het kamp. website


Download ppt "Den Hoorn. 2 Beste ouders/verzorgers, In de tweede week van het nieuwe schooljaar gaan we op kamp naar Texel en verblijven wij dit keer bij de Stolp."

Verwante presentaties


Ads door Google