De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GEMENGD PORTFOLIO ROND AYAT OTSMANE ERELID VAN VZW THE RAIN BIRD Selectie van leuke momentopnamen over Ayat Otsmane die mede een belangrijke rol speelde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GEMENGD PORTFOLIO ROND AYAT OTSMANE ERELID VAN VZW THE RAIN BIRD Selectie van leuke momentopnamen over Ayat Otsmane die mede een belangrijke rol speelde."— Transcript van de presentatie:

1 GEMENGD PORTFOLIO ROND AYAT OTSMANE ERELID VAN VZW THE RAIN BIRD Selectie van leuke momentopnamen over Ayat Otsmane die mede een belangrijke rol speelde bij de crowdfunding, voor het zinvolle monument en de stripmuur. Met een paar shots van de overhandiging van een handgeschilderde 3D champagnecapsule aan Merho

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Met dank aan onze lieve Ayat voor haar inzet en haar talent dat zij belangeloos ten dienste stelde van onze vereniging. Ook voor de nooit aflatende vriendschap en de creativiteit en kwaliteit die ons binden, in onze mooie artistieke creativiteit met een achtergrond en een verhaal. En vooral voor ons werk bij onze kinderen in Bristol Bay, Alaska en de staat Washington, waarbij zij actief mee aan de basis lag bij het opstarten van het Native North American Orphan & Foster Aid Project*, dat werd opgenomen in onze voornaamste doelstellingen van onze vereniging. PowerPoint opgemaakt door Robert Dieleman op 11/07/2016 FOTOGRAFISCHE EN DOCUMENTATIEVE CREDITS: Pierre Colpaert, Robert Dieleman, Eddy Kellens, Pascal, Kim Vanden Berge, Odette Van den Broeck * oprichters: Robert Dieleman, Magda d’Hooge, Odette van den Broeck, Roland Verhoeven, Steven Verhoeven Alle afbeeldingen van de Kiekboes © Merho/de Standaard Uitgeverij


Download ppt "GEMENGD PORTFOLIO ROND AYAT OTSMANE ERELID VAN VZW THE RAIN BIRD Selectie van leuke momentopnamen over Ayat Otsmane die mede een belangrijke rol speelde."

Verwante presentaties


Ads door Google