De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NIEUWE KLEDING VOOR: ONBEZORGD ZORGEN. Karin Slegers Fashion Design Corporate Identity Concepts and Design.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NIEUWE KLEDING VOOR: ONBEZORGD ZORGEN. Karin Slegers Fashion Design Corporate Identity Concepts and Design."— Transcript van de presentatie:

1 NIEUWE KLEDING VOOR: ONBEZORGD ZORGEN

2 Karin Slegers Fashion Design Corporate Identity Concepts and Design

3 Fashion Design Corporate Identity Concepts and Design SummaFashion College Docent Modevormgeving Trendwatcher Expert Fashion Erasmus project Mede-auteur landelijk examen Junior Stylist MBO. Past : VNU : Fashion Magazines Promostyl Paris C&A Brussel JBC Belgique a.o. Present :

4 Projecten : Oa. Efteling, NS, Centerparcs, Pierre et Vacances Fyra, Schiphol, Natuurmonumenten Bibliotheek Nederland. DAF, AH, Jumbo, Albron, Bucofa, HAVEP Aafje, zorginstelling. ANWB MoviePark, De LIJN

5

6

7

8 2004 en 2010 Corporate Fashion Award Jury rapport : Een ‘perfect fit’ qua uitstraling van de Efteling. Het moet een feest zijn voor de dragers, zowel voor de mannen als de vrouwen en voor alle kleding maten. Voor de aankleding van het park een aanwinst. A-merk binnen de pretparken. Geweldig gecollectioneerd. De ontwerpen en de uitvoering zijn perfect, zowel de verschillende styles als in de details;

9 Summa Fashion College Eindhoven Docent Mode-vormgeving Design & Fashion Management Expert Euroskills Lille

10 Het ontwerpproces. Oriëntatie en informatie. Inspiratie/ concepten. Moodboards/ sfeerbeelden concepten. Ontwikkeling nieuwe kledinglijn. De kledinglijn is opgebouwd uit diverse items. Deze worden ontworpen n.a.v. de uitgangspunten. Meerder opties worden uitgewerkt. Presentatie collectie op overzichtelijke borden of in portfolio. Uitwerking totale collectie t.b.v. productie op style-sheets Technische tekeningen, toelichtingen, details etc. Begeleiding stofkeuzes, samples, overleg met producent, samplemeetings, aanpassingen, presentaties. (doorspreken ontwerpen/ fine-tuning/ eerste samples en eerste doorpas/ aanpassingen/ definitieve sample-presentatie. ).

11 NIEUWE KLEDING VOOR: ONBEZORGD ZORGEN

12 Ambulance professionals (Advanced Life Support)

13 ZORG VERTROUWEN AUTORITEIT BEWEGINGSVRIJHEID/ FUNCTIONEEL HERKENBAAR/ CORPORATE IDENTITY ONDERSCHEIDEND VEILIG OPVALLEND FUTURPROOF TOEGANKELIJK GEZOND VERSTAND VERANTWOORDELIJK DUURZAAM

14 TOEGANKELIJK

15 STOER

16 AMBULANCE PERSONEEL IN HET BUITENLAND UITSTRALING: SOMS VRIENDELIJK, TOEGANKELIJK SOMS AUTORITAIR

17 Zorgzaam, vriendelijk, toegankelijk.

18 Stoer, autoriteit uitstralend, psychologisch

19 Herkenbaar……………

20 Hoge zichtbaarheid bij dag, schemer en nacht. NEN-EN471 FABRICS Water en vuil afstotend Vochtregulerend Betere pasvorm Extra bescherming elle-bogen en knieën Antibacterieel FABRICS NEN-EN343, (beschermende kleding tegen slecht weer)

21 Protectie

22 Visie: Onbezorgd zorgen. Verzorgd Onbezorgd zorgen. Je draagt uit waar je voor staat! Je bent vol energie en daadkrachtig! Je straalt vertrouwen uit, het komt wel goed, geen paniek. Je kunt je optimaal bewegen, geen zorg! Je bent herkenbaar en ze kunnen niet om je heen. Je bent veilig en beschermd, geen zorg! Je hebt alles bij de hand. De techniek staat voor niets terwijl jij menslievend professioneel handelt!

23 Futurproof Data op of in je body, drones, e-health, technology met behoud van oude waarden.

24 Met deze PPT hoop ik een indruk te kunnen geven van mijzelf en mijn werkervaring. Ik ben nu ruim 30 jaar stylist/ontwerpster en heb veel ervaring opgedaan in het modevak. De PPT is een ingekorte versie van de PPT die ik op enkele posten heb kunnen laten zien. Inmiddels heb ik 4 regio’s en vele posten mogen bezoeken en een inkijk gekregen in jullie mooie werk. Ik reed mee op een Ambulance, ik zag een realistische oefening en ik heb ervaren hoe het is voor jullie om in een goed gesprek te zitten en na een piep weer op scherp te staan. Ik heb met veel Mensen van de Ambulance gesprekken over de kleding gehad, over jullie wensen. Aan bod kwamen o.a. de kwaliteit en de pasvorm en verder zijn er allerlei aandachtspunten besproken. Ik ga alles inventariseren en meenemen in het ontwerpproces. Opvallend en inspirerend vond ik de manier waarop jullie meedachten. Ik kreeg veel bruikbare tips. Complimenten ook voor de fijne ontvangst overal. Voor zover ik dat al niet had, heb ik enorme bewondering voor jullie werk gekregen. Bij de laatste post die ik bezocht zei een van jullie collega’s: “Dat wordt nog een hele klus voor je, maar bedenk dat je het toch niet iedereen naar de zin kan maken”. Ik ben deze collega heel dankbaar voor zijn opmerking, hij gaf hiermee het startschot naar het ontwerpproces. Ik ga een herkenbare, functionele en unieke kledinglijn voor Ambulance Zorg Nederland ontwerpen, waarbij ik hoop dat uiteindelijk iedereen er straks optimaal in kan werken. Als je tevreden bent en je goed voelt in je kleding, dan werk je effectiever en fijner. Nogmaals dank aan alle mensen die mij input gegeven hebben! Met groet, Karin

25 Fashion Design Corporate Identity Concepts and Design 073 5515472 / 06 46173516 karinslegers022@gmail.com Karin Slegers Dank voor uw aandacht.


Download ppt "NIEUWE KLEDING VOOR: ONBEZORGD ZORGEN. Karin Slegers Fashion Design Corporate Identity Concepts and Design."

Verwante presentaties


Ads door Google