De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn inspiratiebeelden. Voor de seminar Le menu de la mode, had ik een kledingstuk ontworpen van origami en bij dat kledingstuk heb ik ook een masker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn inspiratiebeelden. Voor de seminar Le menu de la mode, had ik een kledingstuk ontworpen van origami en bij dat kledingstuk heb ik ook een masker."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn inspiratiebeelden

2 Voor de seminar Le menu de la mode, had ik een kledingstuk ontworpen van origami en bij dat kledingstuk heb ik ook een masker geheel uit origami ontworpen.

3 Mijn interesse gaat uit naar vervallen kunst. Ik vind dat het kunst dan een andere aantrekkelijkheid krijgt.

4 Deze ontwerp is een Danit Peleg werk. Mijn intense interesse voor 3D zorgde ervoor dat deze ontwerp mij gelijk opviel.

5 Van Kleine af aan vond ik breien heel leuk, dit kwam deels door mijn moeder. Zij breide altijd sjaals, truien enz. Ik kon uren lang naar haar werk blijven kijken, hoe ze het ervoor elkaar kreeg om zoiets te ontwerpen dood twee brei naalden en brei naad.

6 Terwijl er een beeld van eng gecreëerd is over insecten, in tegenstelling tot deze bevinding vindt ik insecten juist heel mooi. Hun schoonheid zie je pas wanneer je het inzoomt. Hoe perfect ze eigenlijk gebouwd zijn. En de oogverblindende mooie kleuren.

7 Deze ontwerp vond ik ook heel apart, het strakke lijnen en de donkere kleuren geven je rust.

8 Wat me in een oogopslag opviel in deze foto was de masker. Ik vind het heel uitdagend om ook zelf later in mijn collectie maskers te ontwerpen. Het geeft je ontwerp een elegante sfeer.

9 Wat mijn aandacht trok aan deze foto was de prachtige sproeten en de oranje haar. Ik vind het heel bijzonder.

10 Mijn passie is naaimachine is de motor van designer.

11 In mijn leven wil ik altijd het beste uit mijn werk halen, dit betekend wanneer ik iets doe dan doe ik tot de bodem goed. Ik ben heel perfectionist dus ik houd van uitdagingen.

12 Deze foto geeft mij een hemels beeld, wat erg rustgevend is. De witte atmosfeer vertegenwoordigd de schoonheid en puurheid.

13 De volgende drie vakgebieden in mode heb ik onderzocht.

14 3D techniek Wat me heel interessant lijkt is 3D ontwerpen. Iris van Herpen is mijn grootste inspiratiebron. Zij was de eerste ontwerper dat 3D ontwerp te en ook het volgens de 3D printte. In de toekomst zal ik zeker gebruik maken van de 3D techniek in mijn eigen werk. Haar werk kan ik als duurzaam ontwerpen beschrijven.

15 Sculpture Fashion ‪Ook in deze techniek komt de naam van Iris van Herpen voor. Deze manier van ontwerpen spreekt mij ook erg aan. Je bent met name met je handen bezig. In het begin van mijn opleiding had ik ook een kleding helemaal van origami gemaakt. Deze manier van ontwerpen zou ik ook in de toekomst willen toepassen op mijn eigen werk. Deze manier van ontwerpen beschrijf ik als perfectionisme, want je moet alles millimeter bij millimeter hebben anders mislukt je hele ontwerp.‬

16 Fair Trade kleding Bekende merk G-star bracht jeansbroeken uit dat geproduceerd zijn vanuit brandnetels. Dit ging samenwerking met Brennels. Brennels probeerde jarenlang een stof te maken die gebruikt kon worden voor modecollecties. Deze manier van ontwerpen is ecologisch ontwerpen. De brandnetels is sterker dan katoen en veel lichter. Dit betekend dat er in de toekomst kleding gemaakt kan worden wat veel lichter weegt en veel sterker is.‬


Download ppt "Mijn inspiratiebeelden. Voor de seminar Le menu de la mode, had ik een kledingstuk ontworpen van origami en bij dat kledingstuk heb ik ook een masker."

Verwante presentaties


Ads door Google