De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

O lieve Heer’, geef vrede aan allen hier beneden die uitzien naar Uw feest, opdat de mensen weten: Uw heilige profeten zijn niet verblind geweest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "O lieve Heer’, geef vrede aan allen hier beneden die uitzien naar Uw feest, opdat de mensen weten: Uw heilige profeten zijn niet verblind geweest."— Transcript van de presentatie:

1

2 O lieve Heer’, geef vrede aan allen hier beneden die uitzien naar Uw feest, opdat de mensen weten: Uw heilige profeten zijn niet verblind geweest.

3 Doe onze ogen stralen, doe ons het hart ophalen aan blijdschap na verdriet; o God voor wie verschijnen Christus en al de zijnen, versmaad hun smeken niet!

4 Verlos ons van de boze, laat niet de goddelozen op aarde koning zijn! Laat ons Uw land betreden, dat zal een land van vrede van melk en honing zijn!

5

6 Door de nacht van strijd en zorgen schrijdt de stoet der pelgrims voort, vol verlangen naar de morgen, waar de hemel hen verhoort. Lied'ren zingend vol vertrouwen tot in het voltooide licht broeder broeder zal aanschouwen staande voor Gods aangezicht.

7 Door de nacht leidt ons ten leven licht dat weerlicht overal, dat ons blinkend zal omgeven, als ons God ontvangen zal. In ons hart is dit de luister, dit de liefde die ons leidt op de kruistocht door het duister naar de lichte eeuwigheid.

8 Met een lied uit duizend monden gaan wij zingend door de nacht, door een Geest tesaam verbonden, naar de kust waar God ons wacht. Een van hart en een van zinnen, een in onze aardse strijd, in ons hemels overwinnen, een in tijd en eeuwigheid.

9 Zo gaan wij hier met elkander door de nacht op weg naar huis, pelgrims die uit alle landen samenkomen om het kruis. Die aan kruis en graf ontheven zullen zingen lof en prijs aan de Heer’ van dood en leven in Zijn zalig paradijs.

10


Download ppt "O lieve Heer’, geef vrede aan allen hier beneden die uitzien naar Uw feest, opdat de mensen weten: Uw heilige profeten zijn niet verblind geweest."

Verwante presentaties


Ads door Google