De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind."— Transcript van de presentatie:

1 SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind behoefte aan heeft. Want het ene kind is het andere niet. Daarbij ligt de focus op plezier en spelenderwijs leren volgens de nieuwste inzichten. Wij bieden kinderen een veilige en ontspannen leeromgeving, waarin ze in hun eigen tempo zich kunnen ontwikkelen. We willen dat kinderen zich veilig voelen in het water en dat ze over de benodigde vaardigheden beschikken om zich in verschillende situaties goed te kunnen redden. Zowel in binnen- als in buitenwater. Zodat jij als ouder je kind met een gerust hart kunt laten zwemmen. Als ouder ben je bij ons nauw betrokken bij de invulling van de zwemlessen. Jij weet wat het beste past bij jouw kind en wat jullie wensen en mogelijkheden zijn. Tijdens de zwemles ben je van harte welkom om mee te kijken hoe je kind zich ontwikkelt. We zijn transparant en houden je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen van je kind. Bij ons weet je precies hoe je kind het doet en wanneer het aan de volgende stap toe is. Als je vragen of opmerkingen hebt, kom je gewoon naar ons toe. Samen hebben we oog voor jouw kind.

2 Zwemles op maatSamen aan de slag Veilig in het water Plezier staat voorop Oog voor jouw kind

3 Oog voor jouw kind!


Download ppt "SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind."

Verwante presentaties


Ads door Google