De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stappenplan Toegang tot het ePack Docenten via ELO/schoolportaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stappenplan Toegang tot het ePack Docenten via ELO/schoolportaal."— Transcript van de presentatie:

1 Stappenplan Toegang tot het ePack Docenten via ELO/schoolportaal

2 Licentie bestellen Heeft u nog geen licentie voor het ePack? U kunt uw licentie voor het ePack bestellen bij Malmberg: Afdeling Klantenservice voortgezet onderwijs (kies voor optie 1) Kijk voor prijzen en bestelinformatie in de webshop.webshop

3 Stap 1/5 Zodra u een docentlicentie bij Malmberg heeft besteld ontvangt u per een pdf met activeringscode: MB Vak:Biologie Licentie: Biologie voor Jou Leerjaar/niveau: Onderbouw ISBN/EAN: Geldig vanaf: 1 augustus 2013 Geldig tot: 1 augustus 2014

4 Stap 2/5 Log in op uw ELO/schoolportaal. Hierin staat, als het goed is, een link naar het ePack. Staat de link naar het ePack niet in uw ELO/schoolportaal? Neem contact op met met de beheerder van de ELO/schoolportaal op uw school. Hij/zij kan de link voor u in uw ELO/schoolportaal plaatsen.

5 Stap 3/5 Klik op de link naar het ePack.

6 Stap 4/5 U ziet nu onderstaand scherm. Vul de activeringscode in en klik op Activeringscode inwisselen. Om toegang te krijgen tot dit digitale lesmateriaal heeft u een activeringscode nodig.

7 Stap 5/5 U komt nu terecht in het ePack. U kunt direct aan de slag.

8 Een volgende keer inloggen op het ePack: Als u een volgende keer wilt inloggen op het ePack hoeft u niet zoveel stappen meer te volgen: 1.Log in op uw ELO/schoolportaal. 2.Klik op de link naar het ePack. 3.U komt terecht op het ePack.

9 Vragen? Heeft u vragen over dit stappenplan? Neem contact op de coördinator voor Directe Toegang tot digitaal lesmateriaal op uw school. Of neem contact op met de helpdesk van Malmberg via of via telefoonnummer (kies voor optie 2).

10


Download ppt "Stappenplan Toegang tot het ePack Docenten via ELO/schoolportaal."

Verwante presentaties


Ads door Google