De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Notificatie Bunkers Productielijnen op een snellere en duidelijke manier het aantal bij te vullen flessen kan doorgeven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Notificatie Bunkers Productielijnen op een snellere en duidelijke manier het aantal bij te vullen flessen kan doorgeven."— Transcript van de presentatie:

1 Notificatie Bunkers Productielijnen op een snellere en duidelijke manier het aantal bij te vullen flessen kan doorgeven.

2 In te vullen door productiemedewerker

3 Uitleg invoervelden KL1: Word de informatie van de laatste aanvraag neergezet KL2: Hier komt het ordernummer (eventueel) in te staan KL3: Hier komt het type fles (automatisch op te zoeken en aangevuld vanuit derde tabblad)  KL4: Hier vullen ze het aantal in wat er in de bunker moet komen

4 Overzicht Bunker

5 Uitleg bunkermedewerker KB1: Overzicht van Lijn KB2: Info word opgehaald van formulier lijn KB3: Info word opgehaald van formulier lijn KB4: Hun aantal om bij te vullen. Dit kan worden gekleurd dmv een tijdsbestek. VB: 5min is groen, 10min is oranje en 15 min is rood. Is de bunker bijgevuld dan op BIJGEVULD klikken en de lijst bij de productielijn word geleegd.

6 Layout e.d. kan gewoon worden aangepast dmv foto’s en/of extra of minder informatie.


Download ppt "Notificatie Bunkers Productielijnen op een snellere en duidelijke manier het aantal bij te vullen flessen kan doorgeven."

Verwante presentaties


Ads door Google