De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Regionale bijeenkomst Arnhem 31-5-2016 een impressie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Regionale bijeenkomst Arnhem 31-5-2016 een impressie."— Transcript van de presentatie:

1 Regionale bijeenkomst Arnhem 31-5-2016 een impressie

2

3 Tips bij de voorbereiding: Maak ruim van tevoren de taakverdeling zodat iedereen zich kan voorbereiden op haar rol: voorzitter, interviewer, 3 personen die de werkgroepen begeleiden, begeleider spel ‘over de lijn’, fotograaf, tijdsbewaker, notulist voor evaluatie, iemand die presentielijst laat tekenen en de groep verdeelt in kleuren Maak 3 blokken met tafels om de werkvormen te kunnen doen Als de zaal niet van tevoren beschikbaar is: begin alvast buiten de zaal met voorbereidingen en geef van tevoren de opstelling voor de zaal door Reken minimaal 45 minuten om alles klaar te zetten en de avond met elkaar door te spreken Download de zandloper via internet als tijdsindicator voor de werkvormen

4 Het interview

5 Werkgroepen Visiecollage

6 Het resultaat

7 Werkgroepen Discussie op flap

8 Het resultaat

9 Werkgroepen Stille discussie Tips: Geef een duidelijk uitleg vooraf. Dit blijkt een uitdagende werkvorm. Deelnemers moeten wennen aan de stilte. Laat niet ieder voor zich reacties opschrijven, maar leg uit dat ze op elkaar in stilte kunnen reageren. Iedereen mag ook rondlopen om de tafel voor toevoegingen. Is de groep klein? Laat de vellen liggen en laat de volgende groep er weer opmerkingen bijschrijven.

10 Het resultaat

11 Spel ‘over de lijn’

12 Feedback van de deelnemers Positief: Kleinschalige sessies in de regio Contact met stomaverpleegkundigen van andere ziekenhuizen Feedback en ideeën van anderen horen/ zien werkt inspirerend Degenen die meer terughoudend zijn kunnen door de kleinschaligheid ook hun stem laten horen! Ter verbetering: De verwachting was meer inzicht te krijgen in de standpunten van het bestuur: hoe kijken zij b.v. aan tegen professionaliteit? Wat zijn ideeën van het bestuur zelf?

13 Denk tot slot aan het volgende: Laat de volgende materialen rouleren naar de volgende bijeenkomst: Spandoek Bedankkaartjes Evaluatieformulieren Materialen voor de werkvormen (stiften, lijm etc.) die over zijn Presentielijst: Deze dient bij Miranda Beets aangeleverd te worden. Let op: mocht je het scannen en mailen: het origineel dient bewaard te worden i.v.m. de accreditatie!


Download ppt "Regionale bijeenkomst Arnhem 31-5-2016 een impressie."

Verwante presentaties


Ads door Google