De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Muziek: The Shadows - All Day L i e v e H e e r,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Muziek: The Shadows - All Day L i e v e H e e r,"— Transcript van de presentatie:

1

2 Muziek: The Shadows - All Day

3 L i e v e H e e r,

4 Iedere eenzame avond als ik stil lig in mijn bed als ik stil lig in mijn bed prevel ik met gesloten mond dit korte en lieve gebed. dit korte en lieve gebed. God, zegen al mijn bekenden God, zegen al mijn bekenden waar ze ook mogen zijn. waar ze ook mogen zijn. Houd ze ver weg van ellende, Houd ze ver weg van ellende, anders heb ik ook zo'n pijn. anders heb ik ook zo'n pijn.

5 En, God, er is nog iets En, God, er is nog iets waarvan ik hoop dat u dat voor mij doet. Een lastige vraag, 't is niet niets, Een lastige vraag, 't is niet niets, maar zorg dat mijn computer het altijd doet. maar zorg dat mijn computer het altijd doet. Ik weet het, mijn vraag is een vreemde, maar noodzakelijk, wat ik u zweer. En als ik het niet echt meende En als ik het niet echt meende vroeg ik het u niet hoor, Heer.

6 Maar dat computerkastje verbergt meer dan een "on" en “end“. Daar zitten ook al mijn vrienden in dat kleine compartiment. in dat kleine compartiment. Ik heb ze goed leren kennen door de dingen die ik van ze kreeg. En, Heer, het wordt dan wennen als mijn computer ineens zweeg.

7 Door vertrouwen kwamen ze bij me binnen. Hetzelfde eigenlijk als bij U. Hetzelfde eigenlijk als bij U. We sturen elkaar leuke en lieve dingen We sturen elkaar leuke en lieve dingen en onze vriendschap groeit nu. Alstublieft, stop nu voor heel even Alstublieft, stop nu voor heel even en laat de andere mensen daar. Geef allen uit mijn bestand Geef allen uit mijn bestand die van mij houden die van mij houden uw zegen en dan ben ik klaar.

8 Laat de liefde groeien tot uw hemeldak bij elke en iedere vriend. Zegen elk berichtje in mijn postvak. Elk die het mij zond heeft dat verdiend.

9


Download ppt "Muziek: The Shadows - All Day L i e v e H e e r,"

Verwante presentaties


Ads door Google