De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VDP bijeenkomst 23-06-2016. Even terugblikken Onderdeel van Uitvoeringsprogramma 2020 Ontwikkelen overheidsbrede service op mijn.overheid.nl Doelstelling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VDP bijeenkomst 23-06-2016. Even terugblikken Onderdeel van Uitvoeringsprogramma 2020 Ontwikkelen overheidsbrede service op mijn.overheid.nl Doelstelling."— Transcript van de presentatie:

1 VDP bijeenkomst 23-06-2016

2 Even terugblikken Onderdeel van Uitvoeringsprogramma 2020 Ontwikkelen overheidsbrede service op mijn.overheid.nl Doelstelling project: het voor iedere burger in Nederland mogelijk moet zijn om zonder hulp van de lokale overheid te kunnen verhuizen.

3 Opdracht vanuit de VDP Ontwikkel vanuit de VDP, in samenwerking met alle relevante partijen, een verhuisservice binnen de omgeving van Mijn.Overheid.nl, die past binnen de huidige wettelijke kaders en voldoet aan alle veiligheidseisen die de overheid stelt. Kanalen: 1.Het fysieke loket van de gemeente. 2.Online aangifte doen via de gemeentelijke website, al dan niet gekoppelt aan het zaaksysteem van de gemeente. 3.De te ontwikkelen verhuisapplicatie in Mijn.Overheid.nl.

4 Opdracht gevisualiseerd

5 Even dromen….

6 Beren op weg Mijn.overheid.nl geen transactiemachine Past niet binnen de wettelijke kaders Jaarlijkse kosten voor verstrekkingen uit de GBA-V tussen de €500.000,- en €800.000,- Mijn.overheid.nl is geen afnemer, zoals een gemeente Geen akkoord van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens

7 Beren op de weg (maar niet in het bos) Mijn.overheid.nl wordt wel transactiemachine Oplossing passend gemaakt binnen de wettelijke kaders Jaarlijkse kosten voor raadplegingen uit de GBA-V €0,00. Mijn.overheid.nl is geen afnemer, zoals een gemeente. Akkoord van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens Volledige persoonslijst wordt verstrekt

8 Inkoopproces We stellen PvE op met harde eisen tav beveiliging, techniek en werking formulier. Met Logius, ICTU en KING worden de volgende brondocumenten voor PvE opgeleverd Architectuurdocument Globaal functioneel ontwerp (functiepunten) Beveiligingsdocumenten Maastricht en Zaanstad worden namens de werkgroep in dit proces betrokken.

9 Demo verhuisservice https://kinggemeenten.zaaksysteem.net/zaak/create/ webformulier?zaaktype_id=136&sessreset=1&aanvrager =betrokkene-natuurlijk_persoon- 26&afronden=1&ztc_aanvrager_type=unknown https://kinggemeenten.zaaksysteem.net/zaak/create/ webformulier?zaaktype_id=136&sessreset=1&aanvrager =betrokkene-natuurlijk_persoon- 26&afronden=1&ztc_aanvrager_type=unknown


Download ppt "VDP bijeenkomst 23-06-2016. Even terugblikken Onderdeel van Uitvoeringsprogramma 2020 Ontwikkelen overheidsbrede service op mijn.overheid.nl Doelstelling."

Verwante presentaties


Ads door Google