De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van."— Transcript van de presentatie:

1 Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van Lochem. Het was wat frisjes maar gelukkig droog en gelukkig hadden we de blokhut nog. Ik heb met veel mensen gesproken maar ook lang niet met iedereen. Dat vond ik wel jammer. Het lag niet aan de tijd die er voor was uitgetrokken want die was er ruim voldoende. Daarom hoop ik dat er nog een vervolg komt. Grappig is dat ik met Koningsdag in Lochem 3 mensen tegen kwam die ik herkende van de reunie. 22 april zou ik er zo langs gelopen zijn. Ook de foto in de krant, geweldig! Ik wil jullie, in het bijzonder de organisatie, bedanken voor de mooie dag! De verhalen en foto's van velen vind ik helemaal geweldig. Dank jullie wel! Liefs Hennie

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29


Download ppt "Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van."

Verwante presentaties


Ads door Google