De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier heeft 3 categorieën: Vraag, klacht en huismeester. Meer of andere onderwerpen zijn mogelijk. Het formulier wordt altijd doorgestuurd naar info@kennedyflat en huismeester@kennedyflat. Onder het formulier staat algemene informatie en een google-maps kaart.

11

12

13

14 www.kennedyflategmond.nl De website is zo opgebouwd alle informatie die op de site staat of wat er op komt te staan via de Home (1 e pagina) te bereiken is. Links een kolom waarin de laatste berichten staan Rechts een kolom met daarin alle pagina’s en links naar documenten. Deze kolom komt op elke pagina terug. Rechter kolom Linker kolom Homepagina

15 VVE pagina Op de pagina voor de VVE staan alle Notulen en documenten die beschikbaar zijn. Onder documenten moeten de noodzakelijke documenten staan voor de eigenaren en huurders bijv.: huishoudelijk reglement, richtlijnen gevels etc. De notulen van de Algemene Leden zijn beveiligd met een wachtwoord. De notulen van het bestuur zijn beveiligd met een wachtwoord.

16 3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier heeft 3 categorieën: Vraag, klacht en huismeester. Meer of andere onderwerpen zijn mogelijk. Het formulier wordt altijd doorgestuurd naar info@kennedyflat en huismeester@kennedyflat. Onder het formulier staat algemene informatie en een google-maps kaart.

17

18

19 3 13 12


Download ppt "3 categorieën: Vraag Klacht Huismeester Contactpagina Op de contact pagina staat een formulier dat ingevuld kan worden. Dit formulier."

Verwante presentaties


Ads door Google