De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WAT IS THERMOVORMING / VACUUMVORMING ? = VORMING VAN KUNSTOFONDERDELEN DOOR MIDDEL VAN VERWARMING ONDER DRUK VAN VACUÜM. HET VACUÜMPROCES BESTAAT UIT:

Verwante presentaties


Presentatie over: "WAT IS THERMOVORMING / VACUUMVORMING ? = VORMING VAN KUNSTOFONDERDELEN DOOR MIDDEL VAN VERWARMING ONDER DRUK VAN VACUÜM. HET VACUÜMPROCES BESTAAT UIT:"— Transcript van de presentatie:

1 WAT IS THERMOVORMING / VACUUMVORMING ? = VORMING VAN KUNSTOFONDERDELEN DOOR MIDDEL VAN VERWARMING ONDER DRUK VAN VACUÜM. HET VACUÜMPROCES BESTAAT UIT: HET KLEMMEN VAN THERMOPLASTISCHE ( ABS, PVC, PP, PE OF PS) PLATEN. HET VERWARMEN VAN DE PLATEN ZODAT DEZE ELASTISCH WORDEN. DE MAL WORDT OMHOOG GEDRUKT TEGEN DE ELASTISCHE PLAAT. DE LUCHT TUSSEN DE PLAAT EN DE MAL WORDT LEEGGEZOGEN MET BEHULP VAN DE VACUÜMPOMP. ATMOSFERISCHE DRUK ZORGT ERVOOR DAT DE PLAAT VOLLEDIG IN DE MAL WORDT GEDRUKT ZODAT DEZE DEZELFDE VORM AANNEEMT. DE PLAAT WORDT NU AGEKOELD DOOR VENTILATORS. ALS DE PLAAT VOLLEDIG IS AFGEKOELD WORDT DE MAL TERUG OMLAAG GEHAALD.

2 VACUÜMVORM-PROCES 3 FASEN PROCES opwarmenvormenkoelen

3 HET VACUÜMVORMPROCES KAN ZOWEL POSITIEF ALS NEGATIEF VORMEN POSITIEF: DE PLAAT WORDT OMHOOG GEDUWD LANGS DE MAL. POSITIEF: DE PLAAT WORDT OMHOOG GEDUWD LANGS DE MAL. NEGATIEF: DE PLAAT WORDT INGEDRUKT IN DE MAL. NEGATIEF: DE PLAAT WORDT INGEDRUKT IN DE MAL. DEZE POSITIEVE EN NEGATIEVE VORMEN KUNNEN OOK SAMEN VOORKOMEN AFHANKELIJK VAN DE MAL

4 POSITIEF VORMEN Opwarmen Elastisch Vormen

5 NEGATIEF VORMEN Opwarmen Elastisch Vormen

6 DE VOORDELEN VAN VACUÜMVORMING LAGERE KOSTEN VOOR UITRUSTING (IN VERGELIJKING TOT SPUITGIETEN). LAGERE KOSTEN VOOR UITRUSTING (IN VERGELIJKING TOT SPUITGIETEN). DE MOGELIJKHEID OM DUNWANDIGE ONDERDELEN TE PRODUCEREN. DE MOGELIJKHEID OM DUNWANDIGE ONDERDELEN TE PRODUCEREN. DE MOGELIJKHEID OM GROOTSCHALIGE ONDERDELEN TE MAKEN. DE MOGELIJKHEID OM GROOTSCHALIGE ONDERDELEN TE MAKEN. MOGELIJK KORTERE ONTWERP- EN PRODUCTIETIJDEN. MOGELIJK KORTERE ONTWERP- EN PRODUCTIETIJDEN. LAGERE KOSTEN “MODEL” VERANDERINGEN DOOR GOEDKOPERE GEREEDSCHAPPEN. LAGERE KOSTEN “MODEL” VERANDERINGEN DOOR GOEDKOPERE GEREEDSCHAPPEN.


Download ppt "WAT IS THERMOVORMING / VACUUMVORMING ? = VORMING VAN KUNSTOFONDERDELEN DOOR MIDDEL VAN VERWARMING ONDER DRUK VAN VACUÜM. HET VACUÜMPROCES BESTAAT UIT:"

Verwante presentaties


Ads door Google