De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inhoud: Wat is een zeepaard Hoe vangt hij ze prooi. Wat doet een zeepaard. Vragen????

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inhoud: Wat is een zeepaard Hoe vangt hij ze prooi. Wat doet een zeepaard. Vragen????"— Transcript van de presentatie:

1

2 Inhoud: Wat is een zeepaard Hoe vangt hij ze prooi. Wat doet een zeepaard. Vragen????

3 Wat is een zeepaard Een zeepaard is een soort visje en net als alle anderen vissen ademt hij door kiewen. Er zijn 35 verschillende soorten zeepaardjes de ene heeft een ruwe huid de anderen een gladden.

4 Hoe vangt hij ze prooi? ze wachten gewoon tot er een prooi voorbij zwemt en dan pakken ze hem. De ogen van een zeepaard kunnen allebei een anderen beweging maken dat maakt de prooi door de war en dat is makkelijker pakken. Wat eet een zeepaard? Kreeftjes Kleine visjes Plantjes

5 Wat doet een zeepaard? inplaats van dat een vrouwtje zwanger wordt wordt een mannetjezwanger want een mannetje heeft een buildel en daar bewaren ze de eitjes in. Als ze elkaar leuk vinden doen ze een soort dansje.

6 Vragen????????? wat eet een zeepaard? Word het mannetje zwanger of het vrouwtje? Hoeveel verschillende soorten heb je? Wat kan alleen een zeepaard?

7 Einde !!!!!!!! Hopelijk vonden jullie het leuk en hebben jullie iets geleerd. Dit was de presentatie van nikki en jasmijn.


Download ppt "Inhoud: Wat is een zeepaard Hoe vangt hij ze prooi. Wat doet een zeepaard. Vragen????"

Verwante presentaties


Ads door Google