De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. 2 “Ik sprak laatst met een voorzitter van een hockeyclub bij ons in de regio, die een prachtig plan had ontwikkeld voor het werven van vrijwilligers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. 2 “Ik sprak laatst met een voorzitter van een hockeyclub bij ons in de regio, die een prachtig plan had ontwikkeld voor het werven van vrijwilligers."— Transcript van de presentatie:

1 1

2 2 “Ik sprak laatst met een voorzitter van een hockeyclub bij ons in de regio, die een prachtig plan had ontwikkeld voor het werven van vrijwilligers. We hebben een avondje bij elkaar gezeten en zijn met zijn tips en plan van aanpak ook bij onze club aan de slag gegaan. Mooi om te zien dat we dankzij het delen van kennis en samenwerking ons wervingsbeleid een boost hebben kunnen geven en ons bestand van vrijwilligers hebben kunnen opschroeven”.

3 3 Wat is Hockeycorner.nl? - Online en interactief kennisplatform - Inspireren, delen van kennis, interactie - Voor leden, door leden - Ondersteuning bij besturen - Netwerk voor leden

4 4 Waarvoor kan ik op Hockeycorner.nl terecht? - Best practices op de zeven thema’s uit de clubmonitor - Ondersteunende documentatie en plannen van aanpak - Relevante informatie van de KNHB - Trigger voor contact met andere clubs op functie niveau - Contact met andere ‘gelijkwaardige’ en ‘gelijk- soortige’ verenigingen (regio) - Mondelinge toelichting via video’s

5 5 Aan de slag met Hockeycorner.nl - Best practice plaatsen - Content raten - Reageren - Discussiëren

6 6 Aan de slag met Hockeycorner.nl - Hoe bepaal je of iets een best practice is - Hoe schrijf ik een best practice (workshop) - Hoe breng ik mijn best practice in beeld (workshop) - Hoe plaats ik een best practice?

7 7

8 8 Hulp nodig? - Schrijven van een best practice - Plaatsen van een best practice - Ontwikkeling van beeldmateriaal - Neem dan contact op met de helpdesk van hockeycorner.nl via info@hockeycorner.nl


Download ppt "1. 2 “Ik sprak laatst met een voorzitter van een hockeyclub bij ons in de regio, die een prachtig plan had ontwikkeld voor het werven van vrijwilligers."

Verwante presentaties


Ads door Google