De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…"— Transcript van de presentatie:

1 Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…

2 Ik ben best benieuwd naar Jezus Zacheüs heeft reden om zich te verstoppen, maar uitgerekend hij wil Jezus zien. Wat is dat met Jezus? Wat is Hij voor iemand?

3 Ik ben best benieuwd naar Jezus En hoef daarbij niet zo nodig zelf in beeld Zacheüs wil Jezus zien, maar niet door Hem gezien worden. Vanuit zijn boom heeft hij goed zicht op Jezus.

4 Hoe ziet jouw ‘boom’ eruit? Waarom doet God niks aan alle ellende op de wereld? Ik leef toch goed? En de kerk dan met haar regeltjes? Ik heb een mooi leven Aan mij heeft Jezus niks… Ik ben te schuldig

5 Ik ben best benieuwd naar Jezus En hoef daarbij niet zo nodig zelf in beeld Maar dan komt Jezus langs Jezus ziet Zacheüs zitten. Vandaag moet Ik bij jou zijn! Ik ga voor jou aan het kruis, kom jij voor Mij uit je boom!

6 Ik ben best benieuwd naar Jezus En hoef daarbij niet zo nodig zelf in beeld Maar dan komt Jezus langs Dan kan er veel veranderen Zacheüs draait om als een blad aan de vijgenboom. Jezus binnenlaten in je leven maakt je leven anders, maar zeker niet minder.

7 Ik ben best benieuwd naar Jezus En hoef daarbij niet zo nodig zelf in beeld Maar dan komt Jezus langs Dan kan er veel veranderen Wat een beetje liefde al kan doen! Buiten mopperen de mensen. Jezus houdt een spiegel voor: wie zie jij staan? En belooft: een klein beetje liefde kan een heel leven veranderen!


Download ppt "Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…"

Verwante presentaties


Ads door Google