De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De wuppies maken partijen en hopen dat daar op gestemd word. Klik om de partijen te zien. Ik ben de leider van de PTP, de partij tegen pesten. Bij de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De wuppies maken partijen en hopen dat daar op gestemd word. Klik om de partijen te zien. Ik ben de leider van de PTP, de partij tegen pesten. Bij de."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 De wuppies maken partijen en hopen dat daar op gestemd word. Klik om de partijen te zien. Ik ben de leider van de PTP, de partij tegen pesten. Bij de PTP hebben we 2 doelen: 1. Dat er meer aandacht komt voor kinderen. Speeltuinen worden steeds kleiner of verdwijnen helemaal! 2. Dat niemand pest! Ik ben de leider van de PTP, de partij tegen pesten. Bij de PTP hebben we 2 doelen: 1. Dat er meer aandacht komt voor kinderen. Speeltuinen worden steeds kleiner of verdwijnen helemaal! 2. Dat niemand pest! Pesten moet stoppen! Ik ben lid omdat ik pesten stom vind! Klik om de volgende partij te zien!

4 Het liedje groen groen groen is op de trompet zo mooi ! Stem op ons,want wij gaan voor de natuur!!! Dat trompet geluid moest beter! Fabrieken links betekend dat we alle fabrieken links laten liggen en dat we gaan voor groen!!!

5 Dat vuurwerk is goed jongens, we gaan winnen! Wij zijn het PVWK: Partij voor wuppie kampioen schappen! Ik vind kampioen schappen leuk, omdat ik dan voor de TV kan zeuren over gele kaarten en zo. Ik hoop dat er kampioen schappen komen voor de beste ideeën

6 Ja! Dan kan ik het Museum schoon maken! Ja! En ik wil stoomtreinen in het museum! Ik ben de leider van de Historische partij. wij willen meer musea en zo En ik ga lekkere hapjes verkopen in het restaurant!

7

8

9 Wuppie journaal De pt

10 Het laatste nieuws: Er worden verkiezingen gehouden. Tot nu toe Staat de HP achteraan met 13 stemmen. Daarna de PVWK met 15 stemmen. Daarna de PVHLN met 33 stemmen. FABRIEKEN LINKS heeft 44 stemmen,en aan kop staat de PTP met wel 56 stemmen! Het laatste nieuws: Er worden verkiezingen gehouden. Tot nu toe Staat de HP achteraan met 13 stemmen. Daarna de PVWK met 15 stemmen. Daarna de PVHLN met 33 stemmen. FABRIEKEN LINKS heeft 44 stemmen,en aan kop staat de PTP met wel 56 stemmen!

11 Theodoor Sok HP Publiceer Wup FABRIEKEN LINKS Sport Wup PVWK Anti-pesten Wup De PTP Nieuws wup pvhln Stembus Klik! Dit waren de partijen!

12 Stembus Jou stem telt ook!!! Ga snel naar de website van Sanedu en stem op jou favoriete partij! (Dat is natuurlijk de PVWK) KLIK HIER OM NAAR DE SITE TE GAAN!


Download ppt "De wuppies maken partijen en hopen dat daar op gestemd word. Klik om de partijen te zien. Ik ben de leider van de PTP, de partij tegen pesten. Bij de."

Verwante presentaties


Ads door Google