De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Www.dorcas.nl Roma kinderopvang in de Oekraїne. www.dorcas.nl Wereldwijd leven miljoenen mensen in diepe armoede. Dorcas legt zich hier niet bij neer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Www.dorcas.nl Roma kinderopvang in de Oekraїne. www.dorcas.nl Wereldwijd leven miljoenen mensen in diepe armoede. Dorcas legt zich hier niet bij neer."— Transcript van de presentatie:

1 www.dorcas.nl Roma kinderopvang in de Oekraїne

2 www.dorcas.nl Wereldwijd leven miljoenen mensen in diepe armoede. Dorcas legt zich hier niet bij neer en werkt samen met lokale partnerorganisaties aan de ontwikkeling van mensen en hun gemeenschappen. Dorcas is een christelijke organisatie en laat zich inspireren door Mattheüs 25:31-46 uit de Bijbel: zorgen voor de armen en verdrukten. Met de hulp van tienduizenden actieve vrijwilligers en donateurs ondersteunen we structureel 177 projecten in 17 landen. Ook bij noodsituaties komen we in actie. In actie voor de allerarmsten

3 www.dorcas.nl Mattheüs 25: 35 en 36 ‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.’

4 www.dorcas.nl Onderwijsbegeleiding en kinderopvang in Krivoy Rog Roma kinderen vertonen gedragsproblemen en zijn vaak het mikpunt van pesterijen op school. De helft gaat niet naar school of verzuimt regelmatig.

5 www.dorcas.nl Dorcas komt in actie Dorcas ondersteunt de kinderontwikkeling bij het verbeteren van de leefomgeving voor de Roma kinderen. Ze kunnen vijf keer per week lessen volgen, er is medische zorg, gezonde voeding en hygiënische voorlichting.

6 www.dorcas.nl Helpt u mee? Dorcas wil de leef- omstandigheden van de mensen verbeteren en hen hoop op een betere toekomst geven. Helpt u mee? Kijk op www.dorcas.nlwww.dorcas.nl voor meer informatie

7 www.dorcas.nl Kom ook in actie voor de allerarmsten! www.dorcas.nl


Download ppt "Www.dorcas.nl Roma kinderopvang in de Oekraїne. www.dorcas.nl Wereldwijd leven miljoenen mensen in diepe armoede. Dorcas legt zich hier niet bij neer."

Verwante presentaties


Ads door Google