De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

…een interkerkelijke stichting die plaatselijke kerken helpt om de hoop van het evangelie te delen met moslimmedelanders.

Verwante presentaties


Presentatie over: "…een interkerkelijke stichting die plaatselijke kerken helpt om de hoop van het evangelie te delen met moslimmedelanders."— Transcript van de presentatie:

1 …een interkerkelijke stichting die plaatselijke kerken helpt om de hoop van het evangelie te delen met moslimmedelanders.

2 Moslims Wereldwijd 1,2 miljard In Nederland ca. 900.000 Wie deelt het evangelie met hen? Mensen als wij met vreugde en verdriet met een naam. Mensen die Jezus niet kennen als hun Redder en Heer.

3 Wat vraagt God van ons? Herkenbaar volgeling van Jezus zijn, werken aan respectvolle relaties op school, werk, en in de buurt, de stap maken om het evangelie te delen, gastvrije gemeente zijn.

4 Evangelie & Moslims biedt Toerustingsavonden en cursussen Begeleiding van missionair kinderwerk, jongerenwerk, vrouwenwerk.

5 Zestalige startbijbel Antwoorden op 100 vragen van moslims Evangelie & Moslims biedt Uitgave en verspreiding van bijbels en christelijke lectuur Pastoraat en geloofsopbouw voor moslims die christen werden

6 Dank voor uw steun. Bidt u mee voor het werk? Blijf op de hoogte via ons infobulletin www.evangelie-moslims.nl


Download ppt "…een interkerkelijke stichting die plaatselijke kerken helpt om de hoop van het evangelie te delen met moslimmedelanders."

Verwante presentaties


Ads door Google