De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan."— Transcript van de presentatie:

1 USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan. Als marketingmiddel heeft u vast wel eens een USB stick gekregen of gezien. USB sticks bedrukken is een ideaal marketingmiddel omdat u als relatiegeschenk iets weggeeft dat in deze tijd van media en ICT een zeer handig gebruiksvoorwerp is. Het gebruik van een USB stick als promotiemiddel komt over het algemeen heel wat professioneler over dan een pen of een schrijfblok. Deze laatstgenoemde gebruiksvoorwerpen zullen al snel weggegooid worden; met een USB stick zal dat niet zo snel gebeuren! Daarnaast wordt degene die de stick krijgt door intensief gebruik elke dag aan uw bedrijf herinnerd. Het is een uitstekende manier van ‘branding’ oftewel het verstevigen van uw marktnaam.

2

3 Een USB stick is wat betreft het opslaan van digitale gegevens het bewaarmedium van de toekomst. Door USB sticks te bedrukken met uw bedrijfsnaam voegt u hier iets extra’s aan toe dat door veel mensen zal worden gezien. Via het internet kunt u genoeg aanbieders vinden die voor u USB sticks bedrukken. U kunt hierbij natuurlijk voor simpele tot hele luxe uitvoeringen kiezen en bovendien kijken hoeveel geheugen u op de USB stick wilt hebben. Bovendien draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu door de enorme papierbesparing die een USB stick oplevert. Hiermee straalt u ook een bewuste en positieve bedrijfsinstelling uit.USB sticks bedrukken De manieren om dit marketingmiddel uit te geven zijn eindeloos: u kunt het tijdens vergaderingen of congressen uitreiken aan (potentiële) klanten. Een andere manier, die ook marketingtechnisch erg handig is, is het versturen van uw eigen USB stick als relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij het versturen van kerst- of nieuwjaarskaarten. Een USB stick bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne is een investering die zich zeker terug zal verdienen!


Download ppt "USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan."

Verwante presentaties


Ads door Google