De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instroom en mobiliteit Het programma Instroom & Mobiliteit van FCB draagt bij aan een passende bezetting in de branche Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instroom en mobiliteit Het programma Instroom & Mobiliteit van FCB draagt bij aan een passende bezetting in de branche Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening."— Transcript van de presentatie:

1 Instroom en mobiliteit Het programma Instroom & Mobiliteit van FCB draagt bij aan een passende bezetting in de branche Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Kwalitatief en kwantitatief, nu en in de toekomst. Op de website van FCB staat veel informatie die hier mee te maken heeft zoals : Employabilityscan Subsidieregeling leren en ontwikkelen professionals Testen rond wat kan ik, wat wil ik Subsidie EVC trajecten Loopbaancompetenties Loopbaanpaden Werving en vacaturesite Leren in organisaties Op de volgende sheets tref je de linken aan naar relevante onderwerpen

2 Inzetbaarheid Employability: het vermogen van medewerkers om nu en in het vervolg van hun loopbaan arbeid te verrichten. Medewerker: Blijvend investeren in ontwikkeling vergroot kansen op plezier in het werk en kansen op werkzekerheid. Werkgever: Realiseer hiermee een organisatie waarmee je met daadkracht op iedere toekomstige ontwikkeling kan reageren. FCB biedt in een paar stappen inzicht in employability: Testen rond wat kan ik, wat wil ik Loopbaancompetenties

3 Leren en Ontwikkelen Stimuleringsregeling tot 31-7-12 Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen Professionals Heb je als organisatie, als professional of als samenwerkingsverband een goed idee hoe je de ontwikkeling en scholing van welzijnsprofessionals in jouw organisatie een flinke boost kan geven? Via de ‘Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen Professionals W&MD’ is het wellicht mogelijk om dit plan daadwerkelijk uit te voeren. De subsidie bedraagt maximaal 40% van de kosten. Van 1 juni tot en met 31 juli 2012 kunnen organisaties hiervoor een aanvraagformulier invullen. Relevante linken: Leren in organisaties

4 Werving en vacaturesites Met de FCB Werving- en Selectietool beschikt u over: Vacaturesite Kosteloos vacatures plaatsen, inzien en beheren op de website www.werkinwelzijn.nl.www.werkinwelzijn.nl Sollicitaties Sollicitaties van kandidaten op uw vacatures inzien (let op: deze reacties komen niet in uw mailbox binnen!) CV-bank cv's van kandidaten doorzoeken. U kunt kandidaten die passen bij uw zoekopdracht selecteren en benaderen. Kandidatenbeheer. Ook kandidaten die via andere kanalen op de functie binnenkomen kunt u hier beheren. Werkgroep. Met een 'werkgroep’ in de FCB Werving- en Selectietool kunt u het wervingstraject delen met, of overdragen aan, een collega.

5 Op zoek naar een baan? Op zoek naar een leuke baan in Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening? Op deze site vind je vacatures en nog meer www.werkeninwelzijn.nl Met sollicitatietips en mogelijkheid je CV te plaatsensollicitatietipsCV te plaatsen Interesse in jobs uit een andere branche? Kijk naar de ander landelijke vacatures in de Kinderopvang of vacatures in de Jeugdzorg. vacatures in de Kinderopvang vacatures in de Jeugdzorg En via deze link kun je zien welke functies nog meer passend zijn:


Download ppt "Instroom en mobiliteit Het programma Instroom & Mobiliteit van FCB draagt bij aan een passende bezetting in de branche Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening."

Verwante presentaties


Ads door Google