De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“ Denk er eens over...” Klik op je muis.... Vandaag hebben we hogere gebouwen en bredere sneflwegen, maar minder temperament en smallere denkbeelden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“ Denk er eens over...” Klik op je muis.... Vandaag hebben we hogere gebouwen en bredere sneflwegen, maar minder temperament en smallere denkbeelden."— Transcript van de presentatie:

1 “ Denk er eens over...” Klik op je muis...

2 Vandaag hebben we hogere gebouwen en bredere sneflwegen, maar minder temperament en smallere denkbeelden.

3 We spenderen meer, maar hebben er minder aan. We hebben grotere huizen, maar kleinere families. We hebben meer compromissen, maar minder tijd. We kennen meer, maar minder verstand. We hebben meer medicijnen, maar mindere gezondheid.

4 We hebben onze positie verhoogd, maar onze waarden verminderd. We praten veel, we houden minder van elkaar, en we haten te veel.

5 Wa bereikten de maan en kwamen terug, maar we vinden het verschrikkelijk om de straat over te steken naar je buur. We hebben de outer space ontdekt, maar niet ons inner space.

6 We hebben een hoger inkomen, maar minder moraal. Dit zijn tijden met meer vrijheid, maar minder vreugde. We hebben meer eten, maar minder voeding.

7 Dit zijn dagen waar je twee inkomens nodig hebt, maar toch zijn er meer scheidingen. Dit zijn tijden met mooiere huizen, maar meer gebroken huizen.

8 Dat is wat ik voorstel voor vandaag,

9 Bewaar niet iets voor een speciale gelegenheid, want elke dag is iets speciaals. Zoek naar kennis, lees meer, zit op je gat en geniet het zicht, zonder naar al je benodigdheden te kijken.

10 Breng meer tijd door met je familie en vrienden, eet meer gezonde voeding, bezoek de plaatsen waar je graag komt.

11 Het leven is een ketting van vreugdevolle dingen, niet een overlevingstocht.

12 Verwijder de woorden “later” of “mischien straks” van je woordenlijst

13 Laat onze families vertellen hoeveel ze van elkaar houden. Stel niets uit dat je vreugde in je leven kan brengen. Elke dag, elk uur, elke minuut, elke seconde is speciaal. En je weet niet als het je laatste zal zijn.

14 Als je te druk bezig bent om dit bericht niet door te sturen naar iemand van wie je houdt en zegt later, denk dan dat later je het misschien niet meer hier bent om het door te sturen.


Download ppt "“ Denk er eens over...” Klik op je muis.... Vandaag hebben we hogere gebouwen en bredere sneflwegen, maar minder temperament en smallere denkbeelden."

Verwante presentaties


Ads door Google