De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de Kerk aan de Haven was ooit een waterproof Bijbel aanwezig. 26 oktober 2014.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de Kerk aan de Haven was ooit een waterproof Bijbel aanwezig. 26 oktober 2014."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de Kerk aan de Haven was ooit een waterproof Bijbel aanwezig. 26 oktober 2014

3 tentoonstelling…. Deze waterproof Bijbel maakte deel uit van een tentoonstelling over bijzondere Bijbels.

4 ‘Een Bijbel met een verhaal’ De tentoongestelde Bijbels waren van gemeenteleden voor wie een bepaalde Bijbel een bijzondere betekenis had.

5 Nationale Bijbelzondag 2014 De tentoonstelling en de boekentafel met kinderbijbels waren ingericht ter gelegenheid van de Nationale Bijbelzondag 2014.

6 Het Nederlands Bijbelgenootschap organiseert ieder jaar een Nationale Bijbel zondag om dit bijzondere boek voor het voetlicht te brengen. Dit jaar op 30 oktober.

7 Het thema voor de Nationale Bijbelzondag op 30 okt. 2016: Mijn mooiste bijbelverhaal

8 In een aantal steden hebben de kerken al het thema ‘Mijn mooiste bijbelverhaal’ via een project aan de orde gesteld.

9

10

11

12

13 enquêtes Gemeenteleden en hun familieleden, vrienden, buren, kennissen, collega’s en andere geïnteresseerden, worden vanaf begin september uitgenodigd hun stem uit te brengen op hun favoriete bijbelverhaal

14 Verspreiding enquêtes U kunt stemmen via de website, of een papieren enquête invullen die u aantreft in uw brievenbus. De prachtig geïllustreerde enquête vraagt erom te worden doorgegeven aan derden, zodat zoveel mogelijk mensen hun stem uit kunnen brengen!

15 Nationale Bijbelzondag 30 Nationale bijbelzondag 30 oktober 2016 Op die zondag zal de dienst in het teken van het project staan en de uitslag van de enquête ‘Mijn mooiste bijbelverhaal’ zal bekend zijn.

16 Vervolg: Verhaal van de maand? … Nog spannender is om maandelijks een verhaal uit de top 5 te onthullen. Te beginnen met -nummer. 5 in oktober, -nummer. 4 in november, enz. Een verhaal kan bijvoorbeeld in de stad worden uitgebeeld of door kinderen worden geknutseld

17 Medewerkers gevraagd Om het project mogelijk te maken zijn medewerkers nodig. In teamverband willen we samen het mooiste Bijbelverhaal opspeuren

18 Taken medewerkers Enquête opstellen Uitzetten en verzamelen enquêtes Stemming verwerken Meedenken over invulling dienst 30 oktober Meedenken over vervolgevenementen Reclamemakers voor het project

19 Meehelpen? Neem contact op met ds. Bert van der Linden of ds. Hariet Tarpeh Doe ook mee met uw kerk!

20 Bedankt voor uw aandacht!


Download ppt "In de Kerk aan de Haven was ooit een waterproof Bijbel aanwezig. 26 oktober 2014."

Verwante presentaties


Ads door Google