De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er."— Transcript van de presentatie:

1

2 De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er al in zit, haal je hogere scores dan de rest van je klas. De v- groep is voor het stimuleren en leren omgaan met van alles. De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er al in zit, haal je hogere scores dan de rest van je klas. De v- groep is voor het stimuleren en leren omgaan met van alles.

3 Je komt in de v- groep als je het in de klas makkelijk vindt. De school beslist of je dan naar de v- groep mag. Je moet wel in veel dingen geïnteresseerd zijn. En je moet het leuk vinden om hard te werken!

4 *Filosoferen *moeilijk rekenwerk b.v somplextra *ingewikkelde spellen zoals: kwink, blokus en schaken. *Talent spellen zoals: hoe werken je hersens. *proefjes. *breinbrekers en cryptogrammen Enz. enz.

5 juffrouw Elly Klok. En heel soms één van ons. juffrouw Elly Klok. En heel soms één van ons.

6 Eigenlijk helemaal niks! De materialen krijg je van school zoals: klapper, kopieerbladen en spellen.

7 Dit was de powerpoint van de v- groep. Dit was de powerpoint van de v- groep. Veel kinderen willen niet meer zonder de v- groep. Gemaakt door Mika Janson


Download ppt "De v- groep houdt in dat op elke maandag en dinsdag speciale oefeningen worden gedaan. Meestal zitten er niet veel kinderen in de v- groep. Als je er."

Verwante presentaties


Ads door Google