De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Betrokken en betrouwbaar Stelling: Integrale zorg krijgt pas vorm als we met het hele zorglandschap samen werken aan de zorg!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Betrokken en betrouwbaar Stelling: Integrale zorg krijgt pas vorm als we met het hele zorglandschap samen werken aan de zorg!"— Transcript van de presentatie:

1 Betrokken en betrouwbaar Stelling: Integrale zorg krijgt pas vorm als we met het hele zorglandschap samen werken aan de zorg!

2 1.Welkom 2.Veranderingen in de zorg 3.Herschikking van de zorg Programma

3 Verandering in de zorg Waarom eigenlijk?

4 Maatschappelijke rol

5 Visie als vertrekpunt

6 Ontwikkeling/demografie

7 Prognose

8 *Ouderen van naar Friesland 2030

9 Effect op zorgpremie

10 Herschikking van zorg Toekomstbestendigheid

11 Zorg dichtbij als het kan, verder weg als het moet. Herschikking van zorg

12 Bij herschikken van de zorg is leidend: Kwaliteit voorop; Klant als partner; Dicht bij de klant als het kan, iets verder weg als het moet, met de regio als ankerpunt; Garanderen goede zorg; Kwaliteit van leven altijd als uitgangspunt; Kwalitatief goede zorg dichtbij en betaalbaar. Herschikking

13 De meeste mensen wonen het liefste thuis; Beleid – ook van de overheid – is daarop ingezet; kwaliteit van leven altijd als uitgangspunt in eigen leefomgeving; Wijkverpleegkundigen zijn de spil; Optimale samenwerking wijkteams zorg en welzijn; Domotica kan daarin ondersteunen. Langer Zelfstandig Thuis

14 Hartelijk dank voor uw aandacht vragen of opmerkingen? Bedankt!

15 Stelling Integrale zorg krijgt pas vorm als we met het hele zorglandschap samen werken aan de zorg!


Download ppt "Betrokken en betrouwbaar Stelling: Integrale zorg krijgt pas vorm als we met het hele zorglandschap samen werken aan de zorg!"

Verwante presentaties


Ads door Google