De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp."— Transcript van de presentatie:

1 MIJN HOBBY!!?

2 DANSEN

3 STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp voor moet zijn.

4 IK HEB STREET DANCE GEKOZEN OMDAT IK HET LEUK VINDT HOE WE DANSEN EN IK VINDT DE MUZIEK WAAAROP WE DANSEN OOK HEEL ERG LEUK HET IS MIJN STYLE.

5 MUSIC Als vrije tijd luister ik altijd naar muziek coole muziek soms dans ik er op of soms luister ik gewoon somss waanneer ik teken en gewoon soms wanneer ik bezig ben met iets

6


Download ppt "MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp."

Verwante presentaties


Ads door Google