De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,"— Transcript van de presentatie:

1 Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen, want ik heb een licht.

2 Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen, want ik heb een licht.

3 Mijn licht is de Heer, Jezus genaamd. Mijn licht is de Heilige Geest, die me helpt te veranderen. Mijn licht is de Vader, die zichzelf gaf. Mijn licht is de hoop dat ik met Hem in de hemel zal zijn. Mannen: Allen:

4 Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen, want ik heb een licht. © Eagle Star Productions/Unisong Music Publishers (met toestemming van CCLicentie)


Download ppt "Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,"

Verwante presentaties


Ads door Google