De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De werkwijze van de op hoofdlijnen. Regulier overleg met Woonpartners op directie niveau. Overleg met gemeenten en overige partijen in het werkgebied.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De werkwijze van de op hoofdlijnen. Regulier overleg met Woonpartners op directie niveau. Overleg met gemeenten en overige partijen in het werkgebied."— Transcript van de presentatie:

1

2 De werkwijze van de op hoofdlijnen. Regulier overleg met Woonpartners op directie niveau. Overleg met gemeenten en overige partijen in het werkgebied van Woonpartners. Zoeken naar mogelijkheden om de positie van de huurders te verbeteren en te versterken. Minimaal twee maal per jaar overleg met afgevaardigden van de vier afdelingen. Kennis vergroten over Volkshuisvestelijke vraagstukken. Voorbereiden van bestuursverkiezingen in 2016.

3 Werkwijze van de bewonerscommissie binnen de afdelingen. Door meer zelfstandigheid is het mogelijk om met meerdere partijen in contact te treden om gezamenlijk de leefbaarheid in buurt of wijk naar een hoger plan te brengen. Overleg tussen de bewonerscommissies binnen de eigen afdeling. Intensieve contacten met de woonconsulenten, over specifieke onderwerpen op het fysieke en sociale vlak op buurt of complex niveau.

4 Werkwijze bewonerscommissies. waar kunt op rekenen! Volledige en blijvende ondersteuning van de Financiële vergoeding en Kantoorbenodigdheden. Faciliteren van ruimten voor afdelingsvergaderingen. Alles binnen de daarvoor gestelde kaders. Ondersteuning bij het werven van nieuwe leden.

5 Wat verwacht de van de bewonerscommissies. Per afdeling een aanspreekpunt voor de Ontvankelijk zijn voor de door huurders aangedragen aandachtspunten. Mogelijkheden onderzoeken of bewonerscommissies binnen hun eigen afdeling samen kunnen gaan. Op afdelingsniveau organiseren van bewonersavonden en of informatie avonden.


Download ppt "De werkwijze van de op hoofdlijnen. Regulier overleg met Woonpartners op directie niveau. Overleg met gemeenten en overige partijen in het werkgebied."

Verwante presentaties


Ads door Google