De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe geïnspireerd samenwerken? Het teamwiel van Vroemen in uitdagingen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe geïnspireerd samenwerken? Het teamwiel van Vroemen in uitdagingen"— Transcript van de presentatie:

1 Hoe geïnspireerd samenwerken? Het teamwiel van Vroemen in uitdagingen
7 maart 2016

2 Motiverende doelen Kennen wij onze doelstellingen?
Staan wij achter onze doelstellingen? Hebben wij onze doelstellingen vertaald naar activiteiten en naar ons dagelijks werk?

3 Gedeelde verantwoordelijkheid
Nemen wij gezamenlijk verantwoordelijkheid op voor ons werk? Hebben wij autonomie om ons werk te organiseren en uit te voeren? Krijgen wij het vertrouwen om ons werk te organiseren en uit te voeren?

4 Open communicatie Geven we mekaar eerlijke feedback over ons werk?
Moeten wij de manier waarop we communiceren of kennisdelen herbekijken voor het waaierwerken? Hoe gaan wij onze teamspirit onderhouden?

5 Respect voor verschillen
Zijn we bewust van onze verschillende persoonlijkheden en talenten? Is iedereen er zich van bewust hoe autonoom hij of zij kan werken? Zetten we onze verschillende persoonlijkheden en talenten optimaal in? Waarderen we mekaars persoonlijkheden en talenten?

6 Flexibel aanpassen Kunnen wij ons aanpassen aan veranderende omstandigheden en doelstellingen? Leren wij uit onze fouten? Spelen wij in op mekaars ideeën om beter te werken? Reflecteren wij over onze samenwerking? Kijken wij vooruit? Worden wij hiertoe uitgenodigd?

7 Initiatief tonen Helpen wij mekaar uit eigen beweging?
Nemen wij spontaan initiatief als we problemen waarnemen?


Download ppt "Hoe geïnspireerd samenwerken? Het teamwiel van Vroemen in uitdagingen"

Verwante presentaties


Ads door Google