De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee."— Transcript van de presentatie:

1 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee in die liefde.

2 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Mezoeza

3 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6

4

5

6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee in die liefde.

7 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Marcus 12: 28-31 28 Een van de schriftgeleerden die naar hen geluisterd had terwijl ze discussieerden en gemerkt had dat hij hun correct had geantwoord, kwam dichterbij en vroeg: “Wat is van alle geboden het belangrijkste gebod?

8 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Marcus 12: 28-31 29,30 Jezus antwoordde ‘Het voornaamste is: Luister Israël De Heer onze God, is de enige Heer, heb de Heer uw God lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand en met heel uw kracht”

9 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Marcus 12: 28-31 31 Het op een na belangrijkste is dit Heb uw naaste lief als u zelf ER zijn geen geboden belangrijker dan deze

10 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee in die liefde.

11 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 4:1, Luister dus, Israël, naar de wetten en de regels waarin ik u onderwijs. 5:1, Luister, Israël, naar de wetten en de regels die ik u vandaag bekendmaak.

12 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee in die liefde.

13 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 13:4, luister dan niet naar wat hij zegt. Want de HEER, uw God, wil u daarmee op de proef stellen, om te ontdekken of u hem wel met hart en ziel lief hebt.

14 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 30:19,20, Ik roep vandaag hemel en aarde als getuigen op: u staat voor de keuze tussen leven en dood, tussen zegen en vloek. Kies voor het leven, voor uw eigen toekomst en die van uw nakomelingen, door de HEER, uw God, lief te hebben, hem te gehoorzamen en hem toegedaan te blijven.

15 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee in die liefde.

16 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 2:14. Wat heeft het voor zin als iemand zegt te geloven, maar hij handelt er niet naar? 2:17 als het geloof zich niet daadwerkelijk bewijst, is het dood. 2:26 zoals het lichaam dood is zonder de ziel, zo is ook geloof zonder daden dood.

17 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 1 Johannes 5:3, God liefhebben houdt in dat we ons aan zijn geboden houden.

18 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Draag ze als een teken om je arm.

19 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Draag ze als een teken om je arm. Draag ze als een teken op je voorhoofd

20 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Draag ze als een teken om je arm. Draag ze als een teken op je voorhoofd Schrijf ze op de deurposten van je huis

21 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 Draag ze als een teken om je arm. Draag ze als een teken op je voorhoofd Schrijf ze op de deurposten van je huis En schrijf ze op de poorten van de stad

22 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee in die liefde.

23 Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee in die liefde.


Download ppt "Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee."

Verwante presentaties


Ads door Google