De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bijeenkomst 4.  Toepassen van Directe Instructie in een deelles.  Toepassen van het ABCD-model in het logboek.  Digitale interactie in de praktijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bijeenkomst 4.  Toepassen van Directe Instructie in een deelles.  Toepassen van het ABCD-model in het logboek.  Digitale interactie in de praktijk."— Transcript van de presentatie:

1 Bijeenkomst 4

2  Toepassen van Directe Instructie in een deelles.  Toepassen van het ABCD-model in het logboek.  Digitale interactie in de praktijk

3  Uitvoeren van deellessen; medestudenten observeren en feedback geven.  Nabespreking.

4 - In duo’s: elkaars logboek lezen en bespreken in hoeverre het ABC-model is gerespecteerd. - Plenaire nabespreking

5  Stelling: “Communicatie tussen leraar en leerling via MSN, Hyves, Facebook en vergelijkbare media is uit den boze.”  Uitzending Netwerk: http://www.netwerk.tv/uitzending/2008-05- 29/online-contact-met-je-leerling http://www.netwerk.tv/uitzending/2008-05- 29/online-contact-met-je-leerling nabespreking

6  Welke regels vind je dat je als docent in acht moeten nemen in hun contacten met leerlingen?

7  “1 klas, 7 docenten”

8  Wat ga je morgen doen? Welke opdrachten ga je uitvoeren?

9 - Je stelt de agenda op voor het overleg met je spd. - Je leest hoofdstuk 6 uit de reader: “De orde in orde vernieuwd”.


Download ppt "Bijeenkomst 4.  Toepassen van Directe Instructie in een deelles.  Toepassen van het ABCD-model in het logboek.  Digitale interactie in de praktijk."

Verwante presentaties


Ads door Google