De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een ontmoetingsplaats waar groep 1/2 en groep 3/4 samen komen. Uit elke groep komen 6 kinderen. Er zijn dan 12 kinderen in het tussenlokaal. Kinderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een ontmoetingsplaats waar groep 1/2 en groep 3/4 samen komen. Uit elke groep komen 6 kinderen. Er zijn dan 12 kinderen in het tussenlokaal. Kinderen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een ontmoetingsplaats waar groep 1/2 en groep 3/4 samen komen. Uit elke groep komen 6 kinderen. Er zijn dan 12 kinderen in het tussenlokaal. Kinderen uit gr. ½ werken samen met kinderen uit gr. ¾.

3 Kinderen werken onder begeleiding van student, klassenassistent. Elke maandag, dinsdag, donderdag van 13.00 uur tot 13.45 uur. Woensdag van 11.30 tot 12.15 uur.

4 De activiteiten blijven van vakantie tot vakantie. Daarna komen er nieuwe activiteiten. In elke periode zijn er telkens 4 activiteiten waar de kinderen uit kunnen kiezen. De beurten worden bijgehouden op een lijst. Het proces van het kind wordt bijgehouden in een logboek.

5

6 Er is een opbouw in moeilijkheid. 1. 1. Van herfstvakantie tot kerstvakantie 2. Van kerstvakantie tot voorjaarsvakantie. 3. Van voorjaarsvakantie tot meivakantie. 3. Een knikkerbaan zelf maken. 3. Een knikkerbaan zelf maken. 2.

7 Introductie Na elke vakantie starten we met een gezamelijke opening. Dat kan van alles zijn. Filmpjes, platen, een verhaal etc.. In januari zijn we gestart in het atelier met het thema: Doorzichtig en het plakt. De kinderen kregen op het digibord enkele voorbeelden te zien om inspiratie op te doen. Hier zie je enkele platen die de kinderen van te voren hebben gezien.

8 Het proces

9 En dit is wat de kinderen gemaakt hebben.

10 De presentatie. Na afloop bespreken de kinderen in hun eigen groep wat ze gedaan hebben.

11

12 Daarna worden de werkjes tentoongesteld in het tussenlokaal

13 Bellen blazen magneten meten kleine blokjes knex het buigt knikkerbaan kapla ruikhoek doorzichtig en het plakt constructie kleine diertjes

14


Download ppt "Een ontmoetingsplaats waar groep 1/2 en groep 3/4 samen komen. Uit elke groep komen 6 kinderen. Er zijn dan 12 kinderen in het tussenlokaal. Kinderen."

Verwante presentaties


Ads door Google