De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In contact blijven en overleggen met de gemeente provincie en alle andere belanghebbenden. Communiceren met de inwoners van Lomm Uitvoeren van de maatregelenkaart.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In contact blijven en overleggen met de gemeente provincie en alle andere belanghebbenden. Communiceren met de inwoners van Lomm Uitvoeren van de maatregelenkaart."— Transcript van de presentatie:

1 In contact blijven en overleggen met de gemeente provincie en alle andere belanghebbenden. Communiceren met de inwoners van Lomm Uitvoeren van de maatregelenkaart van de werkgroep en de gemeente, Positieve medewerking van de inwoners van Lomm Hoe gaan we verder

2 Wat vragen wij van u Positieve steun aan de werkgroep en dorpsraad, om onze plannen te verwezelijken het is alleen maar positief voor Lomm, Wij vragen mensen met een positieve instelling die willen meewerken aan de realisatie. Voelt u zich geroepen om mee te denken en mee te werken in de werkgroepen laat wat van je horen.

3 Waar kunt u ons mee helpen Het ontwerp is gekozen wij zoeken nu mensen die mee willen helpen met de bouw van de zonneboom en de plaatsing van de ornamenten bij de ingangen. Dit in samenwerking met de gemeente om een goede en veilige dorpsingang te maken Meld je aan bij een van de leden van de werkgroep.

4 Bedankt voor uw aandacht Bijzondere dank aan de presentatoren,de leden van de werkgroep dorpsingangen Lomm, voor de realisatie van deze avond. Tot ziens


Download ppt "In contact blijven en overleggen met de gemeente provincie en alle andere belanghebbenden. Communiceren met de inwoners van Lomm Uitvoeren van de maatregelenkaart."

Verwante presentaties


Ads door Google