De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen “Bron van Activiteiten” van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen “Bron van Activiteiten” van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten."— Transcript van de presentatie:

1 Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen “Bron van Activiteiten” van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m 22 april Samen hebben we weer leuke activiteiten gezocht voor alle kinderen van Kindcentrum Aan de Bron. (Basisschool Aan de Bron, Kinderopvang Humanitas en PSW junior) Dit in samenwerking met o.a. Punt Welzijn, PSW, het Rick en de bibliotheek. We zijn ook erg blij met de sponsor samenwerking van Colada en Wonen Limburg. Mede dankzij hun kunnen we deze verschillende activiteiten ook organiseren. Graag willen we jullie nu ook alvast uitnodigen om uit te zien naar ons vierde blok periode. Ons volgende arrangementen boekje komt uit op 11 mei. Dit vierde blok periode start in de periode 23 mei t/m 22 juli. Samen kunnen we veel voor kinderen betekenen. We wensen iedereen hele fijne activiteiten toe. Met vriendelijke groet, Namens alle teamleden Esther Nabben, directeur basisschool Aan de Bron, e.nabben@aandebron.nl e.nabben@aandebron.nl Thea Bongers, locatiemanager Buitenschoolse Opvang Waterval tbongers@kinderopvanghumanitas.nl tbongers@kinderopvanghumanitas.nl Sylvia Jochems, teamleider van PSW Junior, s.jochems@pswml.nl

2 In samenwerking zijn alle activiteiten mede mogelijk gemaakt voor Uw reclame ook hier? Neem graag contact op over de mogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar: Een leuke kinderworkshop, sponsoring, ook eventueel door particulieren. Telefoonnummer: 0495 – 452088

3 Afspraken Bron van Activiteiten: Bij ieder arrangement staan de dagen, tijden en kosten vermeld waarop de activiteiten worden gegeven. Als je je aanmeldt voor een activiteit ben je wel verplicht om aan alle lessen van deze activiteit deel te nemen. Op studie en vakantie dagen zijn er geen activiteiten. Als je je in wilt schrijven doe je dit m.b.v. het inschrijfformulier. Dit formulier met het gepaste geldbedrag in een enveloppe voorzien van naam en groep, geef je af bij onze administratieve medewerkster Karin Boelaars. De verdere administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door Susanne Kalders-Heymans. Dit inschrijfformulier kan je uiterlijk inleveren tot en met maandag 22 februari. Let wel op: vol is vol. Er zijn per activiteit een maximaal aantal deelnemers. Wie het eerst komt wordt het eerste ingeschreven voor deze activiteit. Bij GEEN tegenbericht, dan is uw kind zeker ingedeeld bij de gekozen activiteit. Zie ook de activiteiten op de indelingslijsten, opgehangen rechts voorbij de hoofdingang van de school. Als uw zoon of dochter niet kan deelnemen aan een activiteit wordt u door Susanne Kalders telefonisch benaderd. Als de activiteiten op maandag, dinsdag en donderdag zijn,dan ga je meteen na school naar het aangegeven lokaal. Hier krijg je eerst wat te drinken en eet je de zelf meegebrachte koek op. Als de activiteiten op woensdag en vrijdag plaatsvinden dan ga je eerst naar huis. Na de lunch ga je zelf naar de plaats waar de activiteit gehouden wordt. Als je, op de dag van de activiteit, gebruik maakt van de Naschoolse Opvang (BSO), dan hoef je deze activiteit niet te betalen. Kinderopvang Humanitas betaalt deze activiteit voor jou. De kinderen van de BSO maken alle dagen van de week gebruik van het eetmoment bij de BSO, meld je voor aanvang van de activiteit dus altijd eerst bij de BSO. Bij de BSO geldt: Afname 1 á 2 keer per week BSO : inschrijven voor 1 activiteit Afname vaker dan 2 keer per week BSO : inschrijven voor maximaal 2 activiteiten. Bij de activiteiten kunnen mogelijk foto’s gemaakt worden. Heeft u bezwaar geef dit dan alstublieft even door. Esther Nabben, Thea Bongers, Sylvia Jochems.

4 aankruisen wat van toepassing is; meerdere keuzes mogelijk omcirkelen wat van toepassing is Inschrijfformulier Naam: Groep: e-mail adres: Telefoonnummer: Mijn kind mag na de activiteit alleen naar huis ja / nee Bij een sport na school activiteit van Punt Welzijn een gratis T-shirt van Colada. Graag de juiste maat omcirkelen; 86/92 - 98/104 -110/116 - 122/128 - 134/146 - 152/164 - S - M - L Nr.activiteitWanneer Totale kosten BSO 01 Sport na school Dit is blok 3+4 groepen 1 en 2 Dinsdag€ 25,00ja / nee 02Muziek groepen 1 en 2Maandag € 10,00 ja / nee 03Koken groepen 1 t/m 4Woensdag € 10,00 ja / nee 04Spelen met Taal groepen 3 en 4Maandag €2,50 ja / nee 05 Sport na school Dit is blok 3+4 groepen 3 t/m 6 Donderdag € 25,00 Ja / nee 06 De grote teken tentoonstelling groepen 5 en 6 Dinsdag€15,00ja / nee 07Schilderen met kleur groepen 5 t/m 8Woensdag€10,00ja / nee 08Vogelhuisje groepen 7 en 8Vrijdag€ 10,00ja / nee 09Handbal groepen 7 en 8Maandag€ 10,00Ja / nee Dit inschrijfformulier kan je uiterlijk inleveren tot en met maandag 22 februari samen met het gepaste bedrag in een enveloppe voorzien van naam en groep. Je kan dit afgeven bij onze administratieve medewerkster Karin Boelaars.

5 1. Sport na school groepen 1 en 2 (maximaal 10 kinderen) Blok periode 3 en 4 Onder leiding van juf Chantal (vakleerkracht gym) kunnen de kleuters sporten en bewegen. Er worden zeer gevarieerde sportactiviteiten aangeboden. Om met name kennis te maken met verschillende sporten. Tijdens deze periode komen 5 sporten aan bod. Dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur In de periode van: 1 maart t/m 19 juli Totale kosten € 25,00 De activiteit vindt plaats in de sporthal van Aan de Bron Gratis T-shirt van Colada Kleding: Sportkleding en binnen schoenen 29 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije les dag van de school.

6 2. PSW Muziek groepen 1 en 2 (maximaal 8 kinderen) Ontdek gezellige muziek en een heel leuk verhaal voor groep 1 en 2 samen met de kinderen van PSW Junior. Lente op de boerderij, met verhalen en muziek We gaan naar de boerderij! Weet jij wat daar allemaal te ontdekken is? Door middel van de leuke verhalen en gezellige muziek kom je van alles te weten over Boer Boris met al zijn dieren en planten. De muziekactiviteiten worden begeleid door een muziektherapeute en pedagogisch medewerkster. Maandag van 15.30 tot 16.30 uur In de periode van: 29 februari t/m 11 april Totale kosten € 10,00 De activiteit vindt plaats in de ruimte naast de schakelklas. Op 28 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije lesdag van de school.

7 3. Koken Groepen 1 t/m 4 (minimaal 7 en maximaal 10 kinderen) Hou je van koken, eten en gezelligheid? Dan is deze activiteit iets voor jou! Samen met juf Janet en juf Petra gaan jullie weer heerlijke gerechtjes maken, en deze dan natuurlijk lekker opsmikkelen. Geef je op en laat je verrassen. Woensdag Van 13.30 t/m 14.30 uur Op de volgende datums: 02, 23 maart 06, 20 april Totale kosten: € 10,00 De activiteit vindt plaats bij de BSO ingang aan de achterzijde van het Kindcentrum.

8 4. Spelen met taal groepen 3 en 4 ‘Spelen met taal’ (voorheen de Taal speelgroep) biedt kinderen van de groepen 3 en 4 de kans om na schooltijd extra te oefenen met taal. Een goede beheersing van taal is belangrijk voor het lezen en het leren in het algemeen. Naast het beheersen van de taal, is ook samenwerken en met andere kinderen omgaan heel belangrijk. Dit gebeurt altijd op een speelse manier door allerlei leuke activiteiten, waarbij je taal nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld gezelschapsspelletjes spelen, (voor)lezen, digi-bord opdrachten en kringspellen spelen. De kinderen komen één keer per week, 1 uur, in een groepje van ongeveer 15 kinderen bij elkaar, onder begeleiding van een beroepskracht van Punt Welzijn en twee stagiaires. Maandag van 15.30 uur tot 16.30 uur. In de periode van: 29 februari t/m 18 april. Totale kosten € 2,50 De bijeenkomsten vinden plaats op school, boven in de overblijfruimte. 28 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije lesdag van school.

9 5. Sport na school groepen 3 t/m 6 (maximaal 15 kinderen) Blok periode 3 en 4 Onder leiding van juf Chantal (vakleerkracht gym) kunnen de kinderen sporten en bewegen. Er worden zeer gevarieerde sportactiviteiten aangeboden. Om met name kennis te maken met verschillende sporten. Tijdens ieder blok komen 5 sporten aan bod. Donderdag van 15.30 tot 16.30 uur In de periode van: 3 maart t/m 21 juli Totale kosten € 25,00 De activiteit vindt plaats in de sporthal van Aan de Bron Gratis T-shirt van Colada Kleding: Sportkleding en binnen schoenen

10 6. De grote teken tentoonstelling groepen 5 en 6 (maximaal 16 kinderen) Als eerste gaan jullie bekijken wat illustraties in boeken nu precies kunnen betekenen. Hoe zijn ze gemaakt, wat vertelt en betekent een tekening voor het verhaal. Zo leren jullie dus op welke manieren verschillende illustraties in boeken zijn gemaakt. In de workshops kunnen jullie ook zelf aan de slag gaan met allerlei materialen. In de laatste bijeenkomst wordt gewerkt met een computer, en worden de eigen illustraties gemaakt! Met behulp van een online programma maakt iedereen een eigen digitaal prentenboek. Dit alles wordt natuurlijk afgesloten met een echte tentoonstelling! Dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur Op de volgende datums: 15, 22, maart 05, 12 april Totale kosten € 15,00 De activiteit vindt plaats in het klaslokaal van groep 5.

11 7. Schilderen met kleur groepen 5 t/m 8 (maximaal 8 kinderen) Zit je in groep 5 t/m 8 en heb je zin om op woensdag middag te komen schilderen? Kom dan gezellig naar het Creatief Centrum van PSW. Samen met cliënten en de Juf van Aan de Bron gaan jullie in 6 weken; kleuren mengen, schilderen met warme en koude kleuren en dit op een echt schilders doek. De workshops zullen zijn op Woensdag Van 13.30 tot 14.30 uur. Op de volgende datums: 02, 09,16, 23,30 maart 06 april Totale kosten: € 10,00 De activiteit vindt plaats aan de Graafschap Hornelaan 88 in het Creatief Centrum te Weert.

12 8. Vogelhuisje maken groepen 7 en 8 Buitenschoolse opvang Waterval (Minimaal 5 en maximaal 8 kinderen) Heb je altijd al eens zelf een vogelhuisje willen maken? Kom dan naar deze workshop! We gaan eerst een eigen vogelhuisje tekenen en ontwerpen. Daarna bekijken we welke materialen we nodig hebben. Vervolgens gaan we zagen, timmeren en verven. Vrijdag Van 13.30 tot 14.30 uur Op de volgende datums: 26 februari, 04, 11, 18, 25, maart 01 april Totale kosten: € 10,00 De activiteit vindt plaats bij de BSO; ingang aan de achterzijde van het kindcentrum

13 9. Handbal Clinics groepen 7 en 8 (maximaal 20 kinderen) Onder leiding van trainster Miranda van HV Rapiditas kunnen de kinderen kennismaken met de populaire sport Handbal. Er worden verschillende trainingsvormen aangeboden. Uiteraard wordt er ook tijd vrijgemaakt om een wedstrijd te spelen. Zo kan je alle technieken snel in de praktijk brengen! Maandag Van 15.30 tot 16.30 uur In de periode van: 29 februari t/m 22 april Totale kosten: €10,00 Deze activiteit vindt plaats in sporthal Aan de Bron Kleding: Sportkleding en binnensportschoenen 28 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije les dag van de school.


Download ppt "Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen “Bron van Activiteiten” van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten."

Verwante presentaties


Ads door Google