De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CIO’s en opdrachtgevers Directie Informatisering & Inkoop Verbinden van mensen, met betrouwbare techniek en de juiste informatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "CIO’s en opdrachtgevers Directie Informatisering & Inkoop Verbinden van mensen, met betrouwbare techniek en de juiste informatie."— Transcript van de presentatie:

1 CIO’s en opdrachtgevers Directie Informatisering & Inkoop Verbinden van mensen, met betrouwbare techniek en de juiste informatie

2 CIO’s en opdrachtgevers | 24 oktober 2011 Twitter: #DIIsem DI&I Seminar CIO’s en Opdrachtgevers De groei van de CIO rol Erald Kulk, DGOBR/DIR Opdrachtgevers: (te) langzaam volwassen George Leih, Cibit Academy Twitter: #DIISem#DIISem Bob Papenhuijzen, CIO, directeur Informatisering & Inkoop, ministerie van Veiligheid en Justitie Titus Mars, directie Informatisering & Inkoop

3 CIO’s en opdrachtgevers | 24 oktober 2011 Twitter: #DIIsem Risicomanagement? Vind ik het wiel weer opnieuw uit? Wat voor gevolgen hebben rijksbrede ontwikkelingen op mijn informatisering? Hoe krijg ik mijn informatievoorziening (weer) beheerbaar? Doen we de goede dingen op de goede manier? Welke (keten)partners zijn relevant voor me? Ben ik de enige met dit probleem? Hoe krijg ik overzicht over grote aantallen projecten binnen mijn organisatie? Hoe hou ik grip op mijn IT-kosten? Zijn er standaarden waaraan ik me moet houden? Het nieuwe werken; moet mijn organisatie hier iets mee? Wat zijn de geldende kaders en richtlijnen? Hoe kom ik ‘in control’? Hoe bestuur ik mijn organisatie/project goed, efficiënt en verantwoord?

4 CIO’s en opdrachtgevers | 24 oktober 2011 Twitter: #DIIsem Stimuleren van optimaal benutten van kansen met ICT Stimuleren van effectievere en efficiëntere processen Focus op informatievoorziening en ICT binnen de primaire processen en de ketens van Justitie Hoe kan DI&I helpen?


Download ppt "CIO’s en opdrachtgevers Directie Informatisering & Inkoop Verbinden van mensen, met betrouwbare techniek en de juiste informatie."

Verwante presentaties


Ads door Google