De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. Het lesgeven op de computer zet de leraar naast de leerling. Het lesgeven op de computer zet de leraar naast de leerling.

3 Broadcast Elke leerling krijgt individuele instructies en toch wordt er simultaan gewerkt. Elke leerling krijgt individuele instructies en toch wordt er simultaan gewerkt. Door het zgn.. "broadcasten" van uw scherm naar de rest van de klas zit iedere leerling op de voorste rij en krijgt instructie uit eerste hand. Door het zgn.. "broadcasten" van uw scherm naar de rest van de klas zit iedere leerling op de voorste rij en krijgt instructie uit eerste hand. Weinig tot geen zorgen dat leerlingen niet opletten want met NetOp School kunt u hun toetsen en muis vergrendelen. Weinig tot geen zorgen dat leerlingen niet opletten want met NetOp School kunt u hun toetsen en muis vergrendelen.

4 Beheer (Manage) Voortgang van de leerlingen bijhouden zonder door de klas rond te lopen. Voortgang van de leerlingen bijhouden zonder door de klas rond te lopen. Met NetOp School volgt u al uw leerlingen tegelijk of één voor één vanaf uw eigen bureau. Met NetOp School volgt u al uw leerlingen tegelijk of één voor één vanaf uw eigen bureau. Voor discrete hulp neemt u de computer van een leerling eenvoudig over. Voor discrete hulp neemt u de computer van een leerling eenvoudig over.

5 Controleren U volgt live alle activiteiten van de leerlingen U volgt live alle activiteiten van de leerlingen U stelt een beleid in waarmee programma's en websites automatisch worden toegestaan of geblokkeerd. U stelt een beleid in waarmee programma's en websites automatisch worden toegestaan of geblokkeerd. &

6 NetOp School laat u toetsen en opdrachten uitdelen en weer innemen met een druk op de knop. NetOp School laat u toetsen en opdrachten uitdelen en weer innemen met een druk op de knop. Leerlingen kunnen ook huiswerk in mappen plaatsen die eenvoudig door u worden geleegd. Leerlingen kunnen ook huiswerk in mappen plaatsen die eenvoudig door u worden geleegd. Vele malen eenvoudiger dan floppy disks, USB-stick of losse e-mails van leerlingen. Vele malen eenvoudiger dan floppy disks, USB-stick of losse e-mails van leerlingen. Uitdelen

7 Andere gebruikers vriendelijke opties: Attention Attention Wake On LAN Wake On LAN

8 Andere gebruikers vriendelijke opties: (vervolg) Commands Commands Workgroup Workgroup Communicate Communicate

9 Voordelen….. NetOp School....... NetOp School....... laat docenten ieder scherm live aan alle leerlingen zien; laat docenten ieder scherm live aan alle leerlingen zien; verbetert de mogelijkheid om leerlingen te volgen en te helpen; verbetert de mogelijkheid om leerlingen te volgen en te helpen; geeft u direct controle over toegestane programma's en web-pagina's; geeft u direct controle over toegestane programma's en web-pagina's; laat u online toetsen ontwerpen en afnemen; laat u online toetsen ontwerpen en afnemen; laat u online tekst- en audiogesprekken voeren; laat u online tekst- en audiogesprekken voeren; laat leerlingen discreet om hulp vragen; laat leerlingen discreet om hulp vragen; laat u belangrijke punten online voordoen; laat u belangrijke punten online voordoen; laat u lesgeven aan leerlingen die niet in het lokaal aanwezig (kunnen) zijn; laat u lesgeven aan leerlingen die niet in het lokaal aanwezig (kunnen) zijn; is bijzonder gemakkelijk in gebruik - u leert NetOp School in enkele minuten; is bijzonder gemakkelijk in gebruik - u leert NetOp School in enkele minuten; laat u niet investeren in extra hardware: laat u niet investeren in extra hardware:

10 Nadelen…… Uhhhhh Uhhhhh ………………… ……………………… ……………………… Probeer het uit… en deel het mee….

11 Kortom…… NetOp School helpt u met het voorbereiden van uw lessen NetOp School helpt u met het voorbereiden van uw lessen NetOp School helpt bij lesgeven NetOp School helpt bij lesgeven NetOp School helpt u de voortgang van uw leerlingen bijhouden NetOp School helpt u de voortgang van uw leerlingen bijhouden

12 Meer info…. http://www.netopnl.com http://www.netopnl.com http://www.comcol.nl/detail/u_danw.htm http://www.comcol.nl/detail/u_danw.htm http://www.interdata.nl/catalogue/inl_netopschool.html http://www.interdata.nl/catalogue/inl_netopschool.html http://www.netopnl.com/nrc9/index.html (Ace) http://www.netopnl.com/nrc9/index.html (Ace)


Download ppt "Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete."

Verwante presentaties


Ads door Google