De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE ICT-VERHUIZING BELANGRIJK OM TE WETEN. UPDATE 7-1-2014.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE ICT-VERHUIZING BELANGRIJK OM TE WETEN. UPDATE 7-1-2014."— Transcript van de presentatie:

1 DE ICT-VERHUIZING BELANGRIJK OM TE WETEN. UPDATE 7-1-2014

2 MEDEDELINGEN BELANGRIJK OM TE WETEN

3 Gegevens van de oefensoftware loc. L (resultaten) en instellingen zijn door Malmberg niet goed gefuseerd en verloren. Toetsgegevens van de oefensoftware en de toetssoftware van loc. L m.b.t. tot Veilig leren lezen zijn nu wel goed gefuseerd ! GELUKKIG HEBBEN JULLIE EEN (GEPRINTE) BACKUP GEMAAKT.

4 BELANGRIJK OM TE WETEN SKOOL: De bestaande inlogwachtwoorden binnen skool zijn gewist. klik nu op je naam en log in met het woord “ demo ” (kleine letters gebruiken) Wil jij weer graag een eigen wachtwoord? Deze kun jij zelf aanpassen. Hoe? Dit leg ik binnenkort “klassikaal” even uit. De leerkrachtenaccounts in basispoort zijn actief. Iedereen kan nu in elke groep inloggen. Kun jij niet inloggen? gebruik dan tijdelijk de inlog: sasaver@gmail.com sasaver@gmail.com TeamLenS1 Alle leerlingen hebben een ander paswoord of inlogpictorgram voor hun oefensoftware. Download en print het pictogramblad opnieuw uit voor je leerlingen. Klik op deze link voor instructie: http://www.youtube.com/watch?v=cn1sllgmlpu&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=cn1sllgmlpu&feature=youtu.be Basispoort:

5 Mededelingen 7-1-2013 CITOLOVS werkt. Twee Pictogrammen een voor leerlingen oud loc. S en een voor leerlingen oud loc. L. Kurtzweil werkt. Pictogrammen voor je groep staan klaar. Basispoort inlogleerling werkt. Kijk niet naar de grote nummers maar naar de kleine nummers er onder. Vergeet niet voor volgende week het programma/oefenstof voor de leerlingen op het juiste blok in te stellen. Alle computers zijn nu met Skool opgeleverd. Resolutie goed ingesteld en foutjes digitale borden zijn verholpen. Wifi (draadloosinternet) en telefonie werkt nu. Uitzondering gemaakt voor de kleutergroepen 1/2a 1/2b, 1/2c. Uitzondering: deze groepen krijgen een 5 e computer op het bureau. Toelichting: Deze kleutergroepen hebben geen digibord (wat ook een 5 e computer is) en leerkrachten moeten heel “klein zitten” op de stoeltjes als deze moeten werken.

6 INLOGGEN OP HET DRAADLOOSNETWERK (WIFI) Zoek op je mobiele apparaat de Wifi instellingen op. Zoek in de lijst van Wifisignalen WIFI-PEELRAAM op. Type het wachtwoord:“ EnterPeelraam!” in.

7 WORDT VERVOLGD Morgen weer een nieuw nieuwsberichtje. Groetjes en succes met overhuizen.


Download ppt "DE ICT-VERHUIZING BELANGRIJK OM TE WETEN. UPDATE 7-1-2014."

Verwante presentaties


Ads door Google