De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia.

Verwante presentaties


Presentatie over: "FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia."— Transcript van de presentatie:

1 FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia

2 WAAR GAAN WE HET OVER HOUDEN? Hoelang bestaat het bedrijf? Wat maakt finishing profiles? Van wat maken ze de producten? Wat vonden wij van het bezoek? Weetjes over het bedrijf.

3 HOELANG BESTAAT HET BEDRIJF AL? Het bedrijf bestaat ruim 34 jaar. Het bedrijf is opgericht in 1982 Opgericht door Chris van der vossen

4 WAT MAAKT FINISHING PROFILES? Dakplaten, zijkanten van (van staal), muren, metalen stukken hekken dat je niet meer hoef te verven want ze kunnen ze in kleur maken via een machine & Het puntje van de dak.

5 VAN WAT MAKEN ZE DE PRODUCTEN? Bijna alles wat ze maken word gemaakt van Metaal/ijzer. ☺ Finishing profiles kan alle soorten en maten figuren maken. Allemaal van een rondje/half rondje.

6 WAT VONDEN WIJ VAN HET BEZOEK? We vonden het bezoek gezellig, leuk, leerzaam & we hebben er heel veel over geleerd.

7 WEETJES OVER HET BEDRIJF. Ze hebben 250 medewerkers in het binnen - buitenland. Wist je dat ze alles van staal/metaal maken? Wist je dat ze de producten ook kunnen bezorgen.

8 EINDE Dit was onze presentatie, we hopen dat jullie er goed van hebben geleerd, en goed begrepen, Fijne dag verder! ☺


Download ppt "FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia."

Verwante presentaties


Ads door Google