De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal."— Transcript van de presentatie:

1 Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal

2 Stap 1/8 Log in op het portaal van je schoolboekhandel (bijvoorbeeld van Iddink, van Dijk of Osinga). Hierin vind je een link naar het eBook Pack. Staat de link naar het eBook Pack niet in het portaal van je schoolboekhandel? Neem contact op met je docent.

3 Stap 2/8 Klik op de link naar het eBook Pack.

4 Mogelijke tussenstap (3/8): activeringscode inwisselen Het kan zijn dat je nu wordt gevraagd om een activeringscode in te vullen. In dit geval heb je een activeringscode nodig. Die ziet er ongeveer zo uit: Het kan zijn dat je geen activeringscodes hoeft in te vullen. Dan kun je deze stap overslaan. Vak:rekenen Licentie: Rekenblokken vo Leerjaar/niveau: 1 vmbo-bk ISBN/EAN: 978-90-345-8002-3 Geldig vanaf: 1 augustus 2013 Geldig tot: 1 augustus 2014 MB13-0000-0000-0000-0000

5 Mogelijke tussenstap (3/8): activeringscode inwisselen Het kan zijn dat je geen activeringscodes hoeft in te vullen. Dan kun je deze stap overslaan. Vul je activeringscode in en klik op Activeringscode inwisselen.

6 Stap 4/8 Op het scherm waar je nu terecht komt moet je een account (gebruikersnaam en wachtwoord) voor apps van Malmberg aanmaken. Dit scherm krijg je alleen te zien de eerste maal als je een eBook Pack boek activeert. Bij alle volgende boeken wordt dit scherm overgeslagen.

7 Stap 5/8 Download eBook Pack op je tablet (via de App Store met je iTunes gegevens).

8 Stap 6/8 Open de app van het eBook Pack op je tablet.

9 Stap 7/8 Open de app van het eBook Pack en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor de apps die je bij stap 4 hebt aangemaakt.

10 Stap 8/8 Je ziet de boeken die je geactiveerd hebt klaarstaan in de bibliotheek van het eBook Pack! Door op de knop downloaden te klikken wordt het boek op je tablet gedownload en kun je met je boek gaan werken.

11 Een volgende keer inloggen op eBookPack: Als je een volgende keer wilt inloggen op eBook Pack kun je rechtstreeks naar de app op je tablet gaan. Het is niet nodig om opnieuw in te loggen. De boeken die je eerder hebt gedownload hebt blijven op je tablet staan. Indien je bij de instellingen toch bent uitgelogd kun je opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt aangemaakt bij stap 4. De boeken moet je dan wel opnieuw downloaden.

12 Vragen? Heb je vragen over dit stappenplan? Vraag je docent om hulp.

13


Download ppt "Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal."

Verwante presentaties


Ads door Google