De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EiD lezer en windows 10 Met de browser Edge. Windows 10 en Edge browser  Wie straks zijn belasting wil invullen via Taks On Web en dit wil doen via zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "EiD lezer en windows 10 Met de browser Edge. Windows 10 en Edge browser  Wie straks zijn belasting wil invullen via Taks On Web en dit wil doen via zijn."— Transcript van de presentatie:

1 eiD lezer en windows 10 Met de browser Edge

2 Windows 10 en Edge browser  Wie straks zijn belasting wil invullen via Taks On Web en dit wil doen via zijn nieuwe Windows 10 en de browser Edge…..  Heeft een probleem….  Edge ondersteunt de software niet die nodig is om met de eiD lezer samen te werken.

3 We gaan naar de  Aangezien Edge van microsoft zo goed is dat er verschillende zaken niet meer naar behoren werken….  Kies als 2 e browser (of als 1e) een andere.  De meeste zijn goed, maar hier heb ik voor Opera gekozen.  http://www.opera.com/nl site http://www.opera.com/nl  http://www.opera.com/computer/thanks?ni=stable&os=windows download http://www.opera.com/computer/thanks?ni=stable&os=windows  Is freeware en staat los van reclame, en doet niet aan data mining zoals b.v. chrome van google (en eigenlijk alles van google doet).data mining

4 Software voor de eID lezer.  Start nu Opera op om verder te werken.  De software om met de eiD lezer te werken kan via de website van de overheid worden gevonden  http://eid.belgium.be/nl/je_eid_gebruiken/de_eid-middleware_installeren/windows http://eid.belgium.be/nl/je_eid_gebruiken/de_eid-middleware_installeren/windows  Kaartlezer NOG NIET aansluiten  Installeer de software en volg de aanwijzingen.

5 Start de eiD viewer  Plaats NOG GEEN kaart in de viewer  In de meeste gevallen zal bij de eerste opstart van de viewer er een melding verschijnen dat Java niet aanwezig is  Druk ok of gebruik deze link http://java.com/inc/BrowserRedirect1.jsp?locale=nl http://java.com/inc/BrowserRedirect1.jsp?locale=nl  Ook java zal waarschuwen dat Edge niet meer met Java wil samenwerken.  Dus voor alles wat een eiD nodig heeft (Taks on Web, btw ingaven kleine zelfstandige, mijn pensioen….)  Opera (of andere browser)

6 En nu  eiD viewer opstarten kaart insteken en lezen.  Naar taks on web gaan www. taxonweb.bewww. taxonweb.be  En “genieten” van je belasting ingave….


Download ppt "EiD lezer en windows 10 Met de browser Edge. Windows 10 en Edge browser  Wie straks zijn belasting wil invullen via Taks On Web en dit wil doen via zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google