De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Auto verkopen aan dealer via internet Auto verkopen Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Auto verkopen aan dealer via internet Auto verkopen Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Auto verkopen aan dealer via internet Auto verkopen Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl

2 Auto verkopen nu geautomatiseerd Auto verkopen Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl Een auto verkopen kan nu makkelijk door de auto ter taxatie aan te bieden aan een netwerk van 3.200 erkende autobedrijven. En dat proces is nu helemaal geautomatiseerd. Je meld de auto op een site aan en ikwilvanmijnautoaf.nl neemt alle werk uit handen.auto verkopen

3 3.200 aangesloten erkende autobedrijven Auto verkopen Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl Sinds de oprichting in 2006 hebben 3.200 erkende autobedrijven zich aangemeld bij de auto verkopen website. Ze doen in een afgeschermde autoveiling dagelijks biedingen op honderden auto's. Het hoogste bod wordt daarna doorgespeeld naar de eigenaar van de auto die op dat moment kan beslissen of deze met het bod akkoord gaat of niet.

4 Auto verkopen met automakelaar Auto verkopen Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl Ook kan er contact opgenomen worden met de automakelaars van ikwilvanmijnautoaf.nl om bijvoorbeeld te verifiëren waar de dealer die het hoogste bod heeft gedaan zich bevindt. Ook kan de automakelaar contact opnemen met de autodealer voor eventuele verdere onderhandelingen.

5 Gratis en vrijblijvend auto aanmelden Meld de auto nu ANONIEM aan en ontvang VRIJBLIJVEND een bod op uw auto. Ga snel naar de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl.auto verkopen


Download ppt "Auto verkopen aan dealer via internet Auto verkopen Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google