De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen."— Transcript van de presentatie:

1 Agenda-slide

2 Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen

3 30% text - 70% image Voor we het Platform gaan gebruiken © Copyright Figlo 20133 U heeft via de mail een inlog naam en wachtwoord gekregen. Deze codes geven u toegang tot de Advisor en de Manager. In de Advisor maakt u de planning. De Manager is de locatie waar u wijzigingen kunt doorvoeren die uw systeem personaliseren of die bepaalde koppelingen doen functioneren. In dit document gaan we in op al die zaken die eenmalig kunnen of dienen worden ingeregeld.

4 30% text - 70% image © Copyright Figlo 20134 Om in de manager in te loggen dient u naar genoemde locatie te gaan. U vult de gebruikersnaam in, en vervolgens het wachtwoord.

5 30% text - 70% image © Copyright Figlo 20135 U klikt de organisatie details open. Aan de linkerzijde ziet u nu de details van de organisatie. Als u de organisatie aanklikt (selecteert) kiest u vervolgens Modify.

6 30% text - 70% image © Copyright Figlo 20136 De wijzigingen die hierin worden aangebracht zijn tevens te zien bij alle adviseurs die onder deze organisatie zijn ingevoerd. In dit scherm bespreken we de tabbladen die bij de start met het Figlo Platform het meest belangrijk zijn. Het tabblad general In dit tabblad regelt u het logo in wat zowel in de Figlo Advisor terugkomt als in uw rapporten. Advies is om het logo niet in te groot formaat te gebruiken. Rond de 150 x 150 is voldoende. U verwijst in het veld Logo image url met een link naar een logo wat online beschikbaar is. In het veld logo link url gebruikt u de link naar een site die opent als u het logo aanklikt, bijvoorbeeld uw website.

7 30% text - 70% image © Copyright Figlo 20137 Tabblad licensing In dit tabblad staan de gegevens van uw licentie. Het aantal inlogcodes waar u recht op heeft, en het aantal adviseurs, klantdossiers (clients) en het aantal gebruikesaccounts (clientaccounts) wat u heeft uitgegeven. Gebruikersaccounts zijn de accounts die u aan uw klant heeft verstrekt om mee te kunnen kijken in de Advisor of om een financieel inzicht te krijgen via de MijnKluis.

8 30% text - 70% image © Copyright Figlo 20138 Tabblad Mailtemplates Vanuit het Figlo Platform kunt u een gebruikersaccount aanmaken om uw klant toegang te geven tot zijn gegevens. Op dit tabblad past u de boodschap in die mail aan. Uw klant ontvangt 2 mails, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze 2 mails kunt u naar eigen wens aanpassen. U dient hier voor de mails te downloaden (klik de mail aan en kies voor download van zowel de HTML als de txt variant) en pas deze aan m.b.v. notepad2. De mail “forgot password” is de mail die wordt verstuurd als de wachtwoord vergeten wordt aangeklikt. Na het aanpassen kiest u voor uploaden van de bestanden met ongewijzigde bestandsnaam.

9 30% text - 70% image © Copyright Figlo 20139 Tabblad Suppliers Dit tabblad is met name van belang als u hypotheekaanvragen instuurt via HDN. De adressen van de maatschappijen staan hier opgeslagen. Mocht u als gevolg van een afspraak met een service provider willen dat voor bepaalde maatschappijen de berichten bij de service provider moeten worden aangeboden dan vult u hier het adres voor de service provider in. U klikt de maatschappij aan waar dit voor geldt en kiest voor replace. Het adres van de service provider vult u vervolgens in bij Alt.HDN.

10 30% text - 70% image © Copyright Figlo 201310 Organisatie details Vanuit organisatie details klikt u op add. Hiermee krijgt u de gelegenheid om een divisie of suborganisatie aan te maken. Een divisie maakt het mogelijk om meedere adviseurs in onder te brengen die de dossiers van elkaar kunnen inzien. Een suborganisatie is geschikt als u een andere uitstraling wilt geven aan een specifieke inlog. Onder een suborganisatie moet altijd een adviseur worden aangemaakt. Indien u 1 licentie heeft is dit niet mogelijk.

11 30% text - 70% image © Copyright Figlo 201311 Zodra de divisie is aangemaakt kan er vanuit de organisatie een adviseur worden geselecteerd. De details van de adviseur klikt u open door de adviseur te dubbelklikken. U krijgt nu het detailscherm van de specifieke adviseur te zien. U klikt de divisie aan.

12 30% text - 70% image © Copyright Figlo 201312 De vinkjes die u aanzet onder de kolom linked geven aan tot welke divisies deze adviseur toegang heeft. Bij default geeft u aan in welke divisie de dossiers die deze adviseur aanmaakt standaard worden geplaatst. Een andere adviseur die toegang heeft tot een divisie waar deze adviseur aan gekoppeld is, heeft ook inzicht in de dossiers van deze adviseur, mits deze aan de juiste divisie zijn toegewezen. Als deze adviseur dossiers heeft in een divisie waar geen andere adviseur toegang toe heeft dan zijn die dossiers niet inzichtelijk. In het clientbeheer van de Figlo Advisor kunnen de dossiers worden toegewezen aan een andere divisie.

13 30% text - 70% image © Copyright Figlo 201313 In het adviseur scherm kunt u tevens wijzigen wat de rol is van deze adviseur of zijn details standaard vullen. Mogelijk wilt u deze adviseur ook Manage maken of heeft u een Adviseursrol aangemaakt met aangepaste instellingen, zoals geen toegang tot rapporteren. Dit kan het geval zijn als u de data invoer door medewerkers laat doen, die uiteindelijk niet het advies mogen uitbrengen. Met reset password stuurt u de adviseur een nieuw wachtwoord toe, mocht hij deze vergeten zijn.

14 30% text - 70% image © Copyright Figlo 201314 Onder de clientaccounts staan de gebruikersaccounts die u heeft uitgegeven aan uw klant. Deze kunt u hier openen en ook hier is het toesturen van een nieuw wachtwoord mogelijk.

15 30% text - 70% image © Copyright Figlo 201315 In het tabblad Motivation texts kunt u eigen teksten opslaan die u in uw rapporten kunt gebruiken.

16 30% text - 70% image © Copyright Figlo 201316 Dit zijn de belangrijkste instellingen die u in de manager doorvoert om met het Platform aan de slag te gaan. Mocht u vragen hebben, of ondersteuning nodig hebben dan kunt u contact opnemen met de afdeling Support. U kunt uw vraag Online stellen via ons Online Supportcenter of telefonisch op 010-2646666Online Supportcenter


Download ppt "Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen."

Verwante presentaties


Ads door Google