De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen HET DIERENRIJK

3 De echte koning der dieren is de mens, want zijn brutaliteit overtreft die van alle dieren. Leonardo Da Vinci Leonardo Da Vinci

4 Om een mantel van pelsen te maken heeft men 50 dieren nodig, een dier is al tevreden met zijn eigen pels

5 De liefde voor alle levende wezens, is de nobelste kwaliteit van de mens. Charles Darwin Charles Darwin

6 Kinderen en dieren, zij zijn het die het best mijn muziek begrijpen Igor Strawinsky

7 Ik wist niet dat men zo veel van een dier kon houden, tot ik er zelf een had. Het mooiste dat ik ooit ervaren heb, is hun onvoorwaardelijke liefde.

8 HET MEDELIJDEN, Dat gevoel verandert niet, ook al is het voor een dier, een mens of zelfs voor een boom. Tolstoy. Tolstoy.

9 Als je gevoel voor medelijden niet geldt voor alle levende wezens, dan zal het voor U onmogelijk worden om met Uzelf vrede te vinden. Albert Schweitzer (Nobel Prize Winner 1952)

10 Zolang je van een dier niet hebt gehouden, zal een deel van je ziel glansloos zijn ingeslapen. Anatole France

11 De aarde, door de mens herschapen in een hel voor dieren. Arthur Schopenhauer

12 Als een mens een tijger doodt, spreekt men van een spel voor jagers. Als een tijger een mens doodt, dan spreekt men van wreedheid.

13 Er zijn twee dingen die me altijd verbaasd hebben : de schranderheid van de dieren, en de wreedheid van de mens! Flora Tristan Flora Tristan

14 Dieren zijn zeer goede vrienden. Ze stellen geen vragen en geven geen kritiek. George Elliot

15 Van alle dieren in de schepping, is de mens het enige dat drinkt zonde dorst te hebben, dat eet zonder honger te hebben en dat spreekt zonder iets te zeggen te hebben. John Steinbeck

16 De mens, zwak wezen in de natuur, werd voorzien van twee zaken die van hem de sterkste der dieren zou maken: De Rede en het Sociaal zijn. Lucio Anneo Séneca De Rede en het Sociaal zijn. Lucio Anneo Séneca

17 Het beschaafd zijn van een land kan beoordeeld worden aan de manier hoe het dieren behandeld. Mahatma Gandhi

18

19 Ooit zal de dag komen dat mensen zoals ik, het doden van een dier op dezelfde wijze zullen beoordelen zoals het gebeurt bij het doden van een mens.. Leonardo da Vinci.

20 Het is ongelooflijk en schandalig dat, noch zij die onderricht geven noch de zedenprekers, hun stem niet verheffen tegen het mishandelen van dieren. Voltaire.

21 Het is slechts als de mens medelijden zal hebben voor alles wat leeft dat hij zich echt nobel mag noemen!. Bouddha.

22 DE PLANEET IS VAN ONS EN........ VAN HEN LAAT ONS HAAR DELEN

23

24 Soms vraagt men mij waarom ik zo veel tijd en geld besteed aan het spreken over het vriendelijk - en goed zijn ten opzichte van dieren, terwijl er zeerveel wreedheid is tussen de mensen. Mijn antwoord is: het is van af de wortels dat ik werk!! George T. Angell 21/06/2016

25 A.U.B. Vergeet niet deze presentatie over te maken aan vrienden en kennissen BEDANKT !


Download ppt "Muziek bestaat sinds de mens op de wereld is, maar de dieren, de atomen en de sterren maken ook muziek.. Karlheinz Stockhausen maar de dieren, de atomen."

Verwante presentaties


Ads door Google